Radio Land Van Waas viert België met live-uitzending ‘Muziek Belgiek’

SINT-NIKLAAS. Radio Land Van Waas, de regionale zender voor Sint-Niklaas en Lokeren, pakt op 21 juli voor de tweede keer uit met ‘Muziek Belgiek’, een programma met uitsluitend muziek van eigen bodem. 

"Onze collega en muziekverantwoordelijke Steven de Wilde is gaan grasduinen in onze platencollectie en heeft daar heel wat pareltjes teruggevonden die je nog zelden hoort op de radio.", Michiel Thiron, programma verantwoordelijke van de zender. "Alle genres zullen die dag aan bod komen van Vlaamse kleinkunst tot schlagers maar ook de Belgische new beat en dan denken we bijvoorbeeld aan de groep Confetti’s maar ook vergeten groepen als Telex en Parking Meters komen aan bod."

Muziek Belgiek start om 10 uur. Vanaf 14  uur gaat het programma live vanuit de mobiele studio in Café Congé, de zomerbar aan de Parklaan in Sint-Niklaas. De live-uitzending is daar te volgen tot 20 uur. 

Radio Land Van Waas plant nog meer uitzendingen vanop locatie: op zaterdag 7 september vanaf 10 uur vanuit de bibliotheek in Sint-Niklaas en op 31 augustus vanuit Bar Vagevuur in Lokeren. Radio Land Van Waas is beluisteren in Sint-Niklaas op 107.9 fm, Lokeren op 105.9 fm en op www.rlvw.be. (mb)

 

Lees ook:

Gemeentediensten gesloten op 20 en 21 juli

REGIO. Dinsdag 21 juli vieren we onze Nationale Feestdag. Heel wat gemeentelijke diensten en OCMW’s maken maandag de brug en zijn dan ook gesloten. Dat is onder meer het geval in Sint-Niklaas, Temse en...

Goldies Radio verbindt eenzame mensen

SINT-NIKLAAS. Onder het motto 'Geen bezoek? Vraag een verzoek' start Goldies Radio, in samenwerking met Zorgpunt Waasland, een verzoekprogramma voor familie, vrienden of kennissen die je voorlopig...