"Wenskaarten zeggen wat mensen niet luidop kunnen vertellen"

SINT-NIKLAAS. Naar aanleiding van Wereldlichtjesdag komende zondag brengt grafisch bedrijf 3 Little Stories een wenskaart uit die zich specifiek richt op ouders van sterrenkinderen. Het is een begin van een reeks wenskaarten die het standaardaanbod van wenskaarten voor leuke gebeurtenissen aanvult. Bedoeling is om de collectie wenskaarten uit te breiden naar andere gebeurtenissen en waarmee je mensen die in een moeilijke periode zitten een hart onder riem kan steken. Zo komen er wenskaarten voor onder andere mensen die vechten tegen kanker, die het mentaal heel moeilijk hebben of die vechten tegen armoede. 

 

Lees meer...

Winterwandelingen door Nederlandse stad Hulst

HULST (NL). De Nederlandse stad Hulst heeft haar winterprogramma klaar. En dat begint met goed nieuws. De werken aan de Gentsestraat zijn klaar. Morgen, zaterdag 10 december, gaat de straat opnieuw open. 

 

Lees meer...

Weekend vol kerstmarkten

 

SINT-NIKLAAS/LOKEREN.  Het wordt een druk weekend. Zowel in Sint-Niklaas en een aantal deelgemeenten als in Lokeren zijn er dit weekend kerstmarkten.  Op de Grote Markt van Sint-Niklaas staan de komende twee weekends tientallen kerstchalets, vuurkorven en kraampjes met geschenkartikelen. De kerstmarkt is vanavond open van 18 tot 22 uur, morgen van 13 tot 22 uur en zondag van 13 tot 19 uur. 

 

Lees meer...

Open VLD wil hondenzwemplaats in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Gemeenteraadslid Karel Noppe (Open VLD) wil een hondenzwemplaats in Sint-Niklaas. Volgens Noppe is zwemmen voor honden gezond en bij warm weer zorgt het voor verkoeling. Het zou meteen een primeur voor de regio zijn. 

 

Lees meer...

Voka reikte award uit op eindejaarsfeest

SINT-NIKLAAS. Zo’n 600 ondernemers vierden woensdagavond al eindejaar in ‘t Bau-huis in Sint-Niklaas. Het was de hoogste opkomst ooit voor het jaarlijkse eindejaarsfeest van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Tijdens het feest reikte Voka een Lifetime Achievement Award uit aan Patrick Craenhals van het recyclagebedrijf Belgian Scrap Terminal (BST) in de Waaslandhaven.  

 

Lees meer...

Noodplanningsoefening in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Wie vandaag de hulpdiensten ziet of hoort af en aanrijden in de omgeving van domein Westakkers en Provinciaal Domein De Ster, hoeft zich niet ongerust te maken. De hulpdiensten houden er vandaag tussen 7 en 13 uur een oefening.

 

Lees meer...

C-energy reduceert uitstoot dankzij microgolftechnologie

TEMSE. C-energy, een onderdeel van de Cordeel Group, heeft een participatie genomen in MEAM. Dat is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in industriële microgolftechnologie. Het bedrijf ontwikkelt slimme, koolstofarme oplossingen voor de elektrificatie van diverse industriële processen met behulp van industriële microgolftechnologie.

 

Lees meer...

Gratis naar de kermis dankzij de donderdagmarkt 

SINT-NIKLAAS. Omdat de Grote Markt is ingepalmd door de winterfoor wijkt de wekelijkse donderdagmarkt uit naar het Hendrik Heymanplein. De markt bezoeken is vandaag en volgende week extra leuk. Er loopt een actie waarbij marktbezoekers kermisjetons kunnen winnen voor de winterfoor.

 

Lees meer...