Circus Barones hervat tournee 'The Greatest Show'

BEVEREN. Na een verplichte corona-stop hervat Circus Barones haar tournee met het nieuwe programma ‘The Greatest Show’.  Met zijn typische humor leidt ringmaster Patat een boeiende en gevarieerde show waarin acrobatie, dierendressuur en clownerie hun plaats vinden. Een  schitterende choreografie met zang en dans zorg niet enkel voor verwondering en vervoering maar ook ontroering.

 

Lees meer...

Veerdienst Kruibeke tijdelijk onderbroken

KRUIBEKE. De veerdienst tussen Kruibeke en Hoboken is het hele weekend onderbroken. Reden van de onderbreking is de vervanging van het vlot ponton en vlotbrug. De veerdienst Bazel-Hemiksem en DeWaterbus in Kruibeke blijven wel actief. (mb)

 

Laatste fase heraanleg N450 start op 5 oktober

BEVEREN. De werken aan de heraanleg van de N450 in Melsele gaan op 5 oktober hun laatste fase  in. In deze fase wordt de rijbaan tussen het kruispunt Koolputstraat-Dijkstraat tot en met het viaduct van het op- en afrittencomplex E34 aangelegd. Dat zal zware hinder veroorzaken want de op- en afrit van de E34 gaat dicht. 

 

Lees meer...

Fietsteam Lokale Politie Sint-Niklaas bestaat 1 jaar

SINT-NIKLAAS.  Het fietsteam van de lokale politie Sint-Niklaas is een jaar jong. Het team bestaat uit veertien sportieve interventie-inspecteurs die onder andere toezicht houden op het fietsverkeer en parkeeroverlast in de binnenstad en optochten begeleiden. Het fietsteam neemt een derde van de interventies voor dringende politiehulp in het stadscentrum voor haar rekening. Uit een evaluatie blijkt dat het team zeer goed onthaald wordt en een meerwaarde biedt voor de inwoners. Door dit succes wordt het team uitgebreid naar 16 inspecteurs. 

 

Lees meer...

Fertikal grijpt nipt naast Leeuw van de Export 2020

BEVEREN. Het Beverse bedrijf Fertikal heeft z’n nominatie voor de  Leeuw van de Export niet kunnen verzilveren. Met drie prijs bekroont Flanders Invest & Trade (FIT) al 19 jaar jaarlijks aan Vlaamse bedrijven die nieuwe markten blijven verkennen of hun positie verstevigen in hun bestaande exportlanden. Woensdagavond werd de prijs uitgereikt tijdens een online awardshow. Fertikal verloor nipt van het Mechelse bedrijf Caeleste.

 

Lees meer...

AZ Nikolaas en AZ Lokeren lanceren 'Viva Velo'

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. De ziekenhuizen AZ Nikolaas en AZ Lokeren willen hun medewerkers stimuleren om per fiets naar het werk te rijden. Daarvoor lanceren ze intern de campagne ‘Viva Velo’. "We geloven dat de fiets het transportmiddel van de toekomst is en dat voordeel oplevert voor zowel het individu als de maatschappij", klinkt het. 

 

Lees meer...

DeKunstvrienden brachten veertig meter muziek

SINT-NIKLAAS. Tien maanden was het geleden dat deKunstvrienden in het openbaar zijn opgetreden. In een veertig meters lange muzikale colonne trokken ze op autovrije zondag door het centrum. Aan de terrassen op Houtbriel, Stationsplein en Grote Markt werd halt gehouden voor een corona-proof serenade aan een dankbaar publiek. Voor enkelen uit de nieuwe lichting klaroenen en tamboers was het hun maidentrip.

 

Lees meer...

BIOSKOOP Drive-In is terug met dubbele portie films

SINT-NIKLAAS. Afgelopen zomer was er de zomereditie van BIOSKOOP Drive-In op de Grote Markt van Sint-Niklaas. De drive-in bioscoop start op 2 en 3 oktober in Sint-Niklaas met een reeks van vijf edities in verschillende steden. Met maximum 60 plaatsen voor de voorstelling van 20 uur en maximum 120 plaatsen voor de voorstelling van 22.45 uur wordt het geen massa-evenement.

 

Lees meer...

Sack Zelfbouw ontvangt award ‘Best Managed Company 2020’

TEMSE.  Sack Zelfbouw uit Temse is door een onafhankelijke jury erkend als Best Managed Company 2020.  Sack Zelfbouw is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en groene energie. Alle deelnemers werden eind 2019 onderworpen aan een strenge selectieprocedure op basis van strategie, competenties, engagement en financiële sterkte. Sack Zelfbouw ontvangt de erkenning omwille van haar duidelijke strategie, uitgebreide expertise, toewijding en financiële prestaties.

 

Lees meer...