Schaakclub Boey Temse bestaat 50 jaar

TEMSE. Het is een feestelijk jaar voor schaakclub Boey uit Temse. De club is immers een halve eeuw jong en viert die verjaardag op zaterdag 27 april met simultaan in het oud-gemeentehuis. 

 

Lees meer...

Goud en zilver voor zusjes Vervloet

SINT-NIKLAAS. Tijdens het BK beachvolleybal voor de jeugd streden Anne-Line (15) en Simone Vervloet (14) uit Sinaai met hun respectievelijke partners voor de Belgische titel bij de u18. De zussen behaalden met hun duo de gouden en de zilveren medaille in de U18. 

 

Lees meer...

Steendorp is nieuwe sportclub rijker

TEMSE. Jaws is sinds kort niet enkel de naam van een film over een gevaarlijke haai maar ook de naam van een veel minder gevaarlijke sportclub. Het is nl. de afkorting voor Jeugd Atletiek Werking Steendorp. De vereniging richt zich op jeugd uit Steendorp en wijde omgeving om hen de eerste stappen in atletiek aan te leren.

 

Lees meer...

Red Flame Justine Vanhaevermaet krijgt Trofee voor Sportprestatie

SINT-NIKLAAS. Topvoetbalster Justine Vanhaevermaet heeft de Trofee voor Sportprestatie met uitstel gekregen. Bij de uitreiking van de sportprijzen op 18 december was de voetbalcompetitie in Engeland nog aan de gang dus moest er gewacht worden maar uitstel betekent geen afstel dus kreeg Vanhaevermaet afgelopen donderdag alsnog haar prijs.  

 

Lees meer...

Ballonvaarder David Spildooren krijgt luchtsportaward

SINT-NIKLAAS. Belgisch kampioen ballonvaren David Spildooren heeft op de jaarlijkse uitreiking van luchtsportawards de onderscheiding gekregen voor beste prestatie in het luchtballonvaren van het afgelopen jaar. Die awards worden uitgereikt door de internationale luchtsportfederatie (FAI). 

 

Lees meer...

Thomas Spildooren wint Central European Cup

SINT-NIKLAAS. Dat het ballonvaren leeft in Sint-Niklaas is een open deur intrappen. Onze regio heeft een paar straffe ballonpiloten. Twee weken geleden won Steven Vlegels het Tsjechische kampioenschap en vorige week won Kenian Dekein de Vredefeesten Balloon Trophy. Vandaag mag Thomas Spildooren het rijtje vervoegen met een straffe prestatie in Hongarije. 

 

Lees meer...