Steffi De Saegher en Wase speerwerpers uitblinkers op Vlaams kampioenschap atletiek

SINT-NIKLAAS.  Steffi De Saegher (19) uit Waasmunster heeft op het Vlaams kampioenschap in Kortrijk de Vlaamse titel op de 100 meter horden gewonnen. De Saegher, aangesloten bij AC Waasland, liep in de finale nipt naar de overwinning. Met 13,40 seconden is ze niet enkel de vierde snelste Belgische juniore aller tijden, het is ook over de drempel voor het junioren wereldkampioenschap in Lima (Peru). 

 

Lees meer...

Bedrijven leren baseball spelen

SINT-NIKLAAS. Sportclub WBA Foxes organiseert op Pinkstermaandag 20 mei vanaf 10 uur haar tweede bedrijventornooi in Sint-Niklaas. Daarin leren teams van tien personen van verschillende bedrijven de baseballsport kennen. Daarna speelt elk bedrijfsteam een wedstrijd tegen een ploeg van WBA Foxes. 

 

Lees meer...

Schaakclub Boey Temse bestaat 50 jaar

TEMSE. Het is een feestelijk jaar voor schaakclub Boey uit Temse. De club is immers een halve eeuw jong en viert die verjaardag op zaterdag 27 april met simultaan in het oud-gemeentehuis. 

 

Lees meer...

Goud en zilver voor zusjes Vervloet

SINT-NIKLAAS. Tijdens het BK beachvolleybal voor de jeugd streden Anne-Line (15) en Simone Vervloet (14) uit Sinaai met hun respectievelijke partners voor de Belgische titel bij de u18. De zussen behaalden met hun duo de gouden en de zilveren medaille in de U18. 

 

Lees meer...

Steendorp is nieuwe sportclub rijker

TEMSE. Jaws is sinds kort niet enkel de naam van een film over een gevaarlijke haai maar ook de naam van een veel minder gevaarlijke sportclub. Het is nl. de afkorting voor Jeugd Atletiek Werking Steendorp. De vereniging richt zich op jeugd uit Steendorp en wijde omgeving om hen de eerste stappen in atletiek aan te leren.

 

Lees meer...