Biljartverbond Temse kent kampioenen

TEMSE. Afgelopen zaterdag, 13 mei 2023, eindigde in biljarttempel The Pocket het speelseizoen 2022-23 van het Biljartverbond van Temse met de eindstrijd in het driebanden. 

 

Lees meer...

Sportstadium B nieuwe biljartinterclubkampioen van Temse

TEMSE. Op vrijdag 3 juni werden in café Sportstadium de prijzen van het 48ste biljartinterclubkampioenschap van Temse uitgereikt. Zeven ploegen namen aan het kampioenschap deel. De ploeg Onder Ons was 5 jaar onklopbaar maar moest nu genoegen nemen met de tweede plaats na het B-Team van Sportstadium. 

 

Lees meer...

Ivan Van Bossche, Eddy Acke en Steve Schoofs biljartkampioenen van Temse

TEMSE. Op zaterdag 8 december vonden in café De Sportvrienden de halve finales en finales plaats van het 58ste Individueel Biljartkampioenschap van Temse. De titelstrijd was, op basis van de handicaps, gespreid over 3 reeksen. Ivan Van Bossche triomfeerde in de ereklasse na een spannende eindsprint met Patrick Van Drom. In de hoge reeks versloeg Eddy Acke Georges Weemaes, één van de meest regelmatige spelers in het kampioenschap. 

 

Lees meer...

Eddy Acke en Bruno Foubert biljartkampioenen van Temse drieband

TEME. Voor het eerst in de geschiedenis van het biljartkampioenschap Drieband in Temse wonnen spelers van eenzelfde club de eerste twee plaatsen. Die eer is weggelegd voor Eddy Acke en Bruno Foubert van Pocket. Zij wisten hun concurrentie af te troeven op de finales van het tiende biljartkampioenschap Drieband van Temse dieop zatedag 12 maart werden gespeeld in café Torenhof.

 

Lees meer...

Eddy Persy en Ivan Van Bossche biljartkampioenen van Temse drieband

TEMSE. Op zaterdag 14 april vonden in café The Pocket de finales plaats van het 11de biljartkampioenschap drieband van Temse. In de hoge reeks handicap (vanaf 17 driebanden) triomfeerde Eddy Persy (Sportstadium) voor Roger Van Puyvelde (De Sportvrienden), Chris De Meyer (The Pocket) en Jean Van Dijck (Sportstadium). In de lage reeks handicap (10-16 driebanden) ging de zege naar Ivan Van Bossche (De Sportvrienden) voor Erik De Cleen (De Sportvrienden), Eddy Acke (The Pocket) en Frankie De Gendt (De Sportvrienden).

 

Lees meer...

Robert Muyshondt wint districtfinale 3de klasse drieband

REGIO. In het lokaal van Kon Gildevrienden Beveren werd het voorbije weekend de finale gespeeld van 3de klasse drieband klein biljart. De te spelen punten stonden op 27 en het promotiegemiddelde was 0,688. Robert Muyshondt van Kon. Sint-Niklase B.A. won zijn drie wedstrijden en kwam met 6 matchpunten uit de strijd van vier finalisten.  Hij noteerde dus 81 car, 142b, gem 0,570 en een hoogste reeks van 4.

 

Lees meer...

Roger Spiessens, Bruno Foubert en Ivan Schelfaut zijn de biljartkampioenen van Temse

TEMSE. Afgelopen zaterdag, 10 december 2011, werden in café Sportstadium de halve finales en finales plaats van het 57ste Individueel Biljartkampioenschap van Temse gespeeld. De titelstrijd was ook nu gespreid over 3 reeksen op basis van de handicaps. Roger Spiessens triomfeerde in de ereklasse vóór Joris De Maeyer. In de hoge reeks versloeg Bruno Foubert Paul Van Bastelaere. In de lage reeks won Ivan Schelfaut. 

 

Lees meer...

Omer De Block van BC Sleepbootje naar Gewestelijke finale 5de klasse drieband

REGIO. In het Kieldrechtse biljartlokaal van BC 't Sleepbootje werd de rechtstreekse finale gespeeld van de 5de klasse drieband klein biljart. Twee deelnemers slechts, met de thuisspelers Omer DEe Block en Chris Hemelaer. Ze moesten spelen naar 18 punten. Ze stonden maar liefst vierkeer tegen elkaar en wonnen elk twee partijen wat hen  beiden 4 matchpunten bezorgde. Uiteindelijk ging de overwinning naar Omer De Block die betere cijfers voor legde: 68 car, 212b, gem.0,320 en hr 3 tegen deze van Chris Hemelaer: 62 car, 212b, gem 0,292 en hr 3.

 

Lees meer...

Michel Stoop wint tornooi 'Steeds Beter'

NIEUWKERKEN. De Koninklijke Biljartclub 'Kan steeds beter' heeft er een zes weken durend tornooi op zitten. Op zondag 31 juli werden de halve finale en de finale gespeeld in sporthal De Mispelaar in Nieuwkerken. De club telt een twintigtal spelende leden. Achttien daarvan speelden van 15 juni tot en met 31 juli hun wedstrijden op uitnodiging. De grote finale, gespeeld tussen Michel Stoop en Jean De Caigny, werd door Stoop gewonnen. 

 

Lees meer...

6de Paastornooi Biljartclub Carambol

BURCHT. In café De Wachtzaal in de Dorpstraat (hoek Pastoor Coplaan) wordt vanaf 30 maart weer het Paastornooi georganiseerd door BC Carambole.  Het tornooi wordt gespeeld met een onbeperkt aantal deelnemers die echter wel een controleerbaar handicapcijfer hebben bij een club.

 

Lees meer...