'Je Verleiden', nieuwe full cd voor Rudy Jones

Image
De sympathieke Rudy Jones kon niet nalaten om in zijn eigen straat te Burcht, de bloemen te komen overhandigen aan de winnares van de dameskoers, de Zweedse Emma Johansson.
BURCHT. De carrière van Rudy Jones blijft over rozen lopen. Op zaterdag 17 mei stelt hij zijn negende full CD voor. Hij is volledig Nederlandstalig en kreeg de titel 'Je verleiden'. De voorstelling vindt plaats in de ruime zaal van de Chiro in de Bareelstraat 19 (achteraan de Laarstraat rechts) in Zwijndrecht.

 

De voorstelling zal gebeuren tijdens de 8ste Rudy Jones Vedettenparade met gastoptredens van Danny Fabry, Bobby Prins, Laetitia, Luc Van Meeuwen en Dennie Damaro. De presentatie is in handen van Marc Lauwrys, bekend acteur van TV, theater en musical. Hij is o.a. bekend van talrijke televisieseries zoals Willyke uit 'R.I.P.', vroegere Bertje uit 'Familie', ... 

 

'Je Verleiden' is op vraag van de fans, volledig Nederlandstalig. Rudy en zijn management hebben gekozen voor zeer bekende covers van o.a. Paul Severs, Will Tura, Jo Vally, Frans Bauer, Jacques Herb, André Hazes, …
Een eigen liedje mocht zeker niet ontbreken. Het is Rudy weer gelukt om een schlagergetint lied te realiseren met als titel 'Ik wil jou'.

 

Traditiegetrouw werd voor de 'Vedettenparade' de keuze gemaakt om een zeer gevarieerd programma aan het publiek aan te bieden. Daarom strikten ze twee gevestigde waarden als Danny Fabry en Bobby Prins. Ook Luc Van Meeuwen is een zeer professionele zanger, net als Dennie Damaro die naast zanger ook medeproducent is van de nieuwe CD.


De 25-jarige zangeres Laetitia heeft de laatste jaren reeds een prachtrepertoire opgebouwd, zowel voor jong als oud. Zij is het, die vorig jaar samen met Rudy de full CD 'Jij en ik' op de markt hebben gebracht. Rudy Jones zal iedereen ook weer bekoren met zowel zijn gevoelige liedjes als met zijn schlagers. 

 

De deuren openen om 18u.30 en de show begint om 20u.
Kaarten kosten in vvk 8 euro en aan de kassa 10 euro (kinderen tot 12 jaar betalen 4 euro).
Reserveren kan op het tel.nr. 0495/63.24.60 of rudyjones.be

 

Vermelden we ook reeds dat de jaarlijkse reis naar Lloret de Mar tot het verleden behoort na 7 jaar de prettige bestemming te zijn geweest. Dit jaar gaat het naar Benidorm van 25 oktober tot 1 november 2008.  Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het nummer 0495/63.24.60.(Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT/BURCHT. Het is 40 jaar geleden dat zanger Rudy Jones aan zijn zangcarrière begon. Hij was nauwelijks negen jaar oud toen hij single opnam. Het publiek sprak toen al van ‘Het Belgische...

Rudy Jones anno 2010: tien jaar semi-professioneel zangerBURCHT. Rudy Jones is een buitenbeentje in de Vlaamse showbizz. We kunnen niet zeggen dat hij bij de grote vedetten behoort die op televisie...