Week van de smaak: Beverse schepen bereidt paella

BEVEREN. Morgen, op de laatste dag van de 'Week van de smaak' zetten Ernest Smet, schepen van cultuur, en Johan De Ridder, voorzitter van de  Gemeentelijke Cultuurraad, de koksmuts op. In Hof ter Welle zal het duo er paella bereiden. Ook zal het duo de tapas, hoppas en hubas voor de publieksactiviteit bereiden. Tussen 14 en 18 uur kunnen bezoekers in Hof ter Welle dit lekkers proeven en de fototentoonstelling over eetcultuur in Hof ter Welle bezoeken. 

Een flamenco-optreden luistert het geheel op. Daarnaast start om 15, 16 en 17 uur een gegidste rondleiding in kasteel Hof ter Welle. De toegang is gratis. (mb)

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT. Ook dit jaar wordt in de gemeente ruime aandacht geschonken aan ‘De Week van de Smaak’ die gans Vlaanderen van 11 tot 21 november aan het proeven zet. Het is de 5de editie en net als...

Burgemeester Minnebo actief aan het kookvuur samen met zijn kok-rechterhand Christine De Maere.ZWIJNDRECHT. In het Administratief Centrum waren zondagmiddag meer dan honderd Zwijndrechtenaren...

In de keuken van Ons Huis lag het centrum van de geur die daarna ook de zaal vulde en vooral uitnodigend werkte.BURCHT. In Ons Huis werd donderdagavond de Week van de Smaak bijzonder smakelijk...

Burgemeester Minnebo gaat opnieuw achter het kookfornuis staan.ZWIJNDRECHT. Van donderdag 12 tot zondag 22 november wordt in Vlaanderen weer de 'Week van de Smaak' gehouden. Een week waarin...

ZWIJNDRECHT/BURCHT. Van 13 tot 23 november slaat heel Vlaanderen weer aan het proeven tijdens de Week van de Smaak. Het gastland van de Smaak is dit jaar Frankrijk. Daar heeft nu ook de...

HAMME. Dit jaar is de week van de smaak gepland van 13 tot en met 23 november. Hamme doet mee en wil het groots aanpakken met een super-kurkenproject. Om dat project te kunnen realiseren roept de...