FC Shelboys organiseert outdoorvoetbaltornooi in april

RUPELMONDE. Op zaterdag 23 april en zondag 24 april organiseert FC Shelboys voor de eerste keer op zijn terrein een voetbaltornooi dat zij de unieke naam van 'Outdorzaalvoetbaltornooi' noemen. De bezielers Eddy Claus en Luc Lyssens hebben die organisatie in een aantrekkelijk spelconcept gestopt. Er zal immers gespeeld worden met 4 veldspelers en een doelman.

De wedstrijden zullen om 10 uur beginnen op het terrein dat dus die dag uit meerdere speelvelden zal bestaan. Er zullen vier kleine terreintjes worden afgelijnd. Het is de bedoeling de spelegels van het zaalvoetbal er bij te volgen. De wedstrijdleiding zal in handen zijn van Kurt Van Buynder en Wesley De Belder.

De idee ontstond toen bleek dat het moeilijk is om nog veldploegen voor het tornooi samen te krijgen. FC Shelboys is ondertussen in het liefhebbersvoetbal uitgegroeid tot een monument. Al sedert 1969 kent voorzitter Eddy Claus en zijn bestuur veel genoegdoening aan het voetbal. Maar dat het niet meer is zoals vroeger lijkt ons ook logisch. Vanaf volgend seizoen is FC Shelboys zinnens niet meer met een zondagploeg uit te komen. Het is haast niet meer haalbaar dat te verwezenlijken.

Ploegen die wensen in te schrijven kunnen dat al en dat tot zondag 3 april bij Claus Eddy en Lyssens Luc. Het inschrijvingsgeld staat op 30 euro waarvan 20 euro wordt terugbetaald bij aanwezigheid. (Rolf Duchamps)

info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.