Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Goed nieuws voor muziekliefhebbers: van 2 juli tot en met 13 augustus 2024 kan je opnieuw zeven dinsdagavonden terecht in het Romain De Vidtspark in Sint-Niklaas voor de gratis Parkies-concerten.

Het voorprogramma begint telkens rond 20 uur maar vanaf 19 uur zijn muziekliefhebbers er al welkom. Na een korte pauze volgt dan het optreden van de hoofdartiest. "Dankzij de samenwerkingen met het lokale bestuur en de diverse partners, zijn de Parkies-concerten opnieuw gratis voor de bezoekers.", klinkt het bij de organisatie.  Aan het programma wordt nog volop gesleuteld. Naar aloude gewoonte wordt het opnieuw een mix van gevestigde en nieuwe namen. Binnenkort hoopt de organisatie het volledige programma te kunnen bekend maken. 

Met 137 gratis concerten, verspreid over 19 locaties en gemiddeld 300.000 jaarlijkse bezoekers, blijven de Parkies komende zomer ‘het grootste kleinste festival van België’. (mb, foto: © Michael Daenen / House of Entertainment)

info: parkies.be

 

Lees ook:

MELSELE. Tot en met 11 augustus ontpopt de Oude Beeweg toch tot een bruisend groen park met lichtjes en muziek. Voor de goede verstaanders: ook dit jaar zijn parkconcerten in Gaverland. Elke...

Organisatoren Griet Vandermeulen, Wilfried Maes en Geert Kersschot. MELSELE. Gaverland is nog steeds een bedevaartsoord gebleven en de voorbije meimaand heeft dat weer bewezen. Bedevaarders...