Wie wint The Masked Singer 2022?

MEDIA. Het tv-programma ‘The Masked Singer 2022’ nadert z’n ontknoping. Vanavond om 20.35 uur wordt de grote finale uitgezonden bij VTM. 

Het tweede seizoen van The Masked Singer hield maar liefst 1,9 miljoen kijkers in de ban. In de spannende finale krijgen de kijkers maar liefst drie ontmaskeringen voorgeschoteld en krijgen ze het antwoord: wie wint The Masked Singer 2022? "Het is als een nieuwe broek die je koopt en die een beetje te klein is, zo spannend is het vanavond", aldus Niels Destadsbader.

De drie finalisten openen de show spectaculair met Simply The Best van Tina Turner. Nadien staan Konijn, Miss Poes en Ridder er alleen voor en treden ze elk twee keer op. Eerst met een nieuwe song, vervolgens met een favoriet nummer uit de reeks. Konijn zingt Impossible van James Arthur en DJ Got Us Fallin’ In Love van Usher. Miss Poes zingt Listen van Beyoncé en Emotions van Mariah Carey en Ridder zingt The Edge Of Glory van Lady Gaga en Alive van Sia. Daarna beslist het publiek in de studio en het digitale thuispubliek wie als eerste zijn of haar masker moet afnemen. De twee topfinalisten zingen nadien een final face off en die bepaalt wie de winnaar wordt.

de jury van The Masked Singer (foto: DPG Media)

In de finale schuiven Jens Dendoncker, Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen, Kevin Janssens en Andy Peelman aan aan de speurdersdesk om de finale ontmaskeringen samen te beleven. The Masked Singer verwelkomt ook twee special guests. Dankzij de kijkers thuis kruipen Lize Feryn en Aster Nzeyimana nog één keer in het pak van Robots om samen Rewrite The Stars van Anne-Marie & James Arthur te zingen.

robots (foto: DPG Media)

In het Waasland wordt vooral uitgekeken naar de identiteit van Miss Poes. In haar filmpjes werd immers de cafetaria van een Beverse fitness getoond. (mb, foto’s: DPG Media)

 

Lees ook:

Conner Rouseau: de verrassing in The Masked Singer

MEDIA. De Sint-Niklase politicus Conner Rousseau is dé grote verrassing in het vtm-programma The Masked Singer. De verbazing stond bij de speurders op het gezicht te lezen toen hij werd ontmaskerd...

Niels Destadsbader signeert

SINT-NIKLAAS.  Niels Destadsbader wordt dit jaar dertig en heeft net een nieuw album, ‘Dertig’, uit. Op het album staan zijn nummers uit de TV-reeks ‘Liefde Voor Muziek’ - Paradijs, Tokio, Verover...