Super-de-luxe cruiseschip in Antwerpen

Image
de MS Europa op de Schelde
ANTWERPEN. Ter hoogte van het Zuiderterras in Antwerpen meerde maandag 16 juni 2008 het cruiseschip MS Europa aan voor een bezoek van een tweetal dagen.

 

Het vlaggenschip MS EUROPA van de rederij Hapag-Lloyd Cruises is door de gezaghebbende ''Berlitz Cruise Guide'' uitgeroepen tot het enige 5-sterren+ schip ter wereld in de categorie schepen tot en met 1.000 passagiers. Maximaal 408 passagiers verblijven uitsluitend in prachtige suites. Dat de service hoog in het vaandel staat, blijkt wel uit het feit dat elke passagier een eigen email adres ontvangt, om het thuisfront te kunnen informeren over een onvergetelijke cruise.


Op geen enkel ander schip beschikt elke passagier over zoveel ruimte, met voor iedereen een aparte living en slaapkamer. De meesten hebben ook nog een private veranda. Aan boord zijn 3 restaurants, elk met een eigen thema, zwembad, bibliotheek met internetverbinding, haarkapper, fitnessroom, sauna. Als toetje mag ook een chique juweliersboetiek en een golfsimulator natuurlijk niet ontbreken… Een en ander wordt verzorgd door een crew bestaande uit 280 personen. (jdw)

 

Voor de liefhebbers hebben we nog enkele foto's:

Image

 

Image

 

Image