Wase The Musketeers op 21ste Bierpassieweekend

SINT-GILLIS-WAAS/ANTWERPEN. Brouwerij The Musketeers uit Sint-Gillis-Waas zal van 1 tot en met 3 juli deelnemen aan het Bierpassieweekend in Antwerpen. De Wase brouwers zullen er nieuwste bier ‘Dirty Talk’ brengen. Dat biertje werd ontwikkeld in samenwerking van met Nick Bril  van The Jane. 

In totaal zullen 28 brouwerijen maar liefst 200 speciale bieren presenteren aan het publiek. Daarvan worden er 91 van het vat geschonken en 38 bieren zullen voor het eerst aan het publiek voorgesteld worden. "De hoogmis van het authentieke, Belgische bier is er eentje om met stip aan te duiden in de agenda van elke bierliefhebber", aldus organisator Ben Vinken. 

De 21ste editie van het bierpassieweekend vindt plaats op de Antwerpse Groenplaats. De inkom is gratis. Proeven kan vanaf 10 euro. Die prijs is inclusief een pakket met proefglas, de catalogus met alle bieren en hun proefnotities, een sleutelhanger en twee consumptiejetons ter waarde van 3 euro. (mb)

 

Lees ook:

Poppenspel en jubileumbier voor Reintje Vos

STEKENE. Volkskunstgroep Reintje Vos bestond in 2020 vijftig jaar en vierde dat met een reeks activiteiten. Helaas gooide de covid-pandemie roet in het eten waardoor de groep pas deze week haar...

De Klinge is klaar voor 27e Kalseibraderij

DE KLINGE.  Na twee jaar coronastilte vindt vandaag de 27ste editie van de Kalseibraderij in De Klinge plaats. De braderij opent vanmiddag om drie uur met een muzikale rondgang en een speciale gast....