Black Eyed Peas naar Lokerse Feesten

LOKEREN. De Amerikaanse band Black Eyed Peas is aangekondigd voor de 47ste Lokerse Feesten. De hitmachine van onder andere ‘Where is the Love?’, ‘Pump it’ en ‘We gotta feeling’ staat op de affiche voor 6 augustus. Ook Coely is aangekondigd voor 6 augustus. 

Eerder werd de komst van onder andere Kings Of Leon, Snow Patrol, Kraftwerk, The Afghan Wigs, Seasick Steve en Portland al bevestigd.  

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Afgelopen weekend is verkoop van combitickets gestart. Een combiticket voor 10 dagen Lokerse Feesten kost 190 euro. Dit jaar zijn combitickets enkel online verkrijgbaar via lokersefeesten.be. (mb)

 

Lees ook:

Kenian Dekein wint Vredefeesten Balloon Trophy

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase piloot Kenian Dekein heeft afgelopen weekend de eerste editie van de Vredefeesten Balloon Trophy gewonnen. De twaalf deelnemende teams kregen drie vluchten met zeven...

Sint-Niklaas maakt zich klaar voor ballonfestival

SINT-NIKLAAS. Komend weekend vinden de traditionele Vredefeesten plaats in Sint-Niklaas. Een  onderdeel van die feesten is het ballonfestival op de Grote Markt waarbij tientallen luchtballons zullen...