Snelheidscontroles van politie Waasland-Noord

BEVEREN. De politie Waasland-Noord hield tijdens de maand juli verschillende snelheidscontroles. Daarbij werden in totaal 11.800 voertuigen gecontroleerd op hun snelheid. 

912 Bestuurders reden sneller dan de toegelaten snelheid. De snelste laagvlieger werd betrapt in de Dijkstraat in Beveren. Een bestuurder reed er 127 km/u. De toegelaten maximumsnelheid is er 50 kilometer per uur. Ook opvallend: in de Pastoor Steenssensstraat in Beveren werd de snelheid gemeten van 290 voertuigen. Niemand er sneller dan de toegelaten 50 kilometer per uur. Van alle controlepunten was het de enige plaats waar niemand werd geflitst. (mb)

 

Lees ook:

Rijbewijs kwijt door dronken rijden

KRUIBEKE/TEMSE. De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft in de nacht van zaterdag op zondag op verschillende plaatsen controles gehouden. Daarbij trok de politie verschillende rijbewijzen in. 

Rijbewijs ingetrokken, voertuig in beslag genomen

TEMSE/KRUIBEKE. De politie van zone Kruibeke-Temse heeft van zaterdagavond 18 uur tot zondagochtend 1.30 uur verkeerscontroles gehouden. Er werden 5 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken en één...

Snelheidscontroles politiezone Waasland-Noord

BEVEREN. De politie van de zone Waasland-Noord controleerde tijdens de maand augustus 12.969 voertuigen op snelheid. Daarvan reden er 1239 sneller dan de toegelaten snelheid. Een bestuurder reed 112...