Zaterdag 100%  Songfestival op radio Land Van Waas

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Zaterdag vindt in het Nederlandse Rotterdam de finale plaats van het Eurovisie Songfestival. Radio Land van Waas brengt die dag tussen 10 en 18 uur een speciale uitzending die helemaal in het teken staat van het Eurovisie Songfestival. 

Niet alleen zal er aandacht gaan naar de Sint-Niklase groep Hooverphonic die ons land vertegenwoordigt, ook andere rasechte songfestivalhits en minder bekende/bijzondere liedjes zullen de revue passeren. Dendermondenaar Jasper Van Biesen, eindredacteur van de website Songfestival.be en co-auteur van het boek ‘65 jaar België op het Songfestival’, zal de radiomakers bijstaan met interessante weetjes.  Wist je bijvoorbeeld welke impact de kniezwengel van Kate Ryan had op haar liefdesleven? En hoe zat dat nu ook al weer met dat paarse pakken van Nicole & Hugo?

Radio Land Van Waas is in de regio Sint-Niklaas te beluisteren via 107.9 FM, in de regio Lokeren via 105.9 FM en online via rlvw.be. (mb)

 

Lees ook:

Op de valreep nog nieuwe namen voor Lokerse Feesten

LOKEREN. Nog een kleine twee weken en dan gaan de Lokerse Feesten van start. Er zijn nog enkele nieuwe namen aan de affichte toegevoegd: Lalma, het nieuwe metalproject van Arsenal frontman John Roan...

Abonnementen Lokerse Feesten uitverkocht

LOKEREN. Vrijdagavond starten de 37ste Lokerse Feesten. Met namen als Das Pop, Roger Daltrey, Morrissey en Joe Cocker belooft het alweer een muzikaal feest te worden op de Lokerse Grote Kaai. Het...