Radio Land van Waas maakt ‘Wase Heldenketting’

SINT-NIKLAAS. Radio Land Van Waas laat met een nieuwe interviewreeks Waaslanders aan het woord over hun rol in de coronacrisis. De iets diepgaandere interviews zullen uitgezonden worden in het wekelijkse radiomagazine ‘Het Vrije Waasland’ op zaterdagochtend tussen 10 uur en 12 uur.

Komende zaterdag mag Elly Heyns als adjunct hoofdverpleegkundige op de afdeling Intensieve Zorgen in het AZ Nikolaas de spits afbijten. Ze zal er vertellen hoe zij als verpleegkundige, als leidinggevende en als mens omgaat met de dagelijkse confrontatie met zware zieke Covid-patiënten.

uitbreiding redactie

De radiojongens uit Sint-Niklaas had nog meer nieuws: het team dat instaat voor ‘Het Vrije Waasland’ breidt uit. Marjan De Gendt, actrice en bestuurslid bij Jeugdtheater Ondersteboven uit Sint-Niklaas, vervoegt het team dat verder bestaat uit Guy Vanhemel, Marc Naudts, Rony Van de Vyver en Klaas De Beer. 

Radio Land Van Waas is onder het motto ‘Sounds great, feels good’ te beluisteren in Sint-Niklaas op 107.9FM, in Lokeren op 105.9FM en via rlvw.be. (mb)

 

Lees ook:

Cultuurprogramma voor seizoen 2022-2023 is bekend

SINT-NIKLAAS. Zaterdag is het programma van CC Sint-Niklaas voor seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Het programma bevat een bonte mengeling van bekende en veelbelovende artiesten,  indrukwekkende...

Vitaz bundelt verhalen over 2 jaar COVID

SINT-NIKLAAS. Twee jaar geleden gingen alle ziekenhuizen in ons land in lockdown door de covid-pandemie. Wat volgde, was een periode van een enorme inzet, flexibiliteit en moed voor de medewerkers...