Op de valreep nog nieuwe namen voor Lokerse Feesten

LOKEREN. Nog een kleine twee weken en dan gaan de Lokerse Feesten van start. Er zijn nog enkele nieuwe namen aan de affichte toegevoegd: Lalma, het nieuwe metalproject van Arsenal frontman John Roan opent op zaterdag 31 juli de metalavond. De dag erna wordt Tin Fingers de support act voor Arsenal. En op 2 augustus speelt Kids With Buns voor Hooverponic. Tenslotte opent Ramkot op 5 augustus voor de Italiaanse madness van Måneskin.

Een hele reeks DJ’s zoals Bobby Ewing, Dirk Stoops, Goe Vur In Den Otto, Hakimm en Jeroen Delodder maken de affiche compleet. 

tickets

Verschillende Lokerse Feesten dagen zijn reeds uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor enkele dagen, zoals voor vrijdag 30 juli (Goose, The Haunted Youth & DJ: Jeroen Delodder), zaterdag 31 juli (Channel Zero, Stake, lalma & DJ: Goe Vur In Den Otto), zondag 1 augustus (Alex Agnew (namiddag)), dinsdag 3 augustus (Black Box Revelation, De Staat & DJ: Willem Jongeneel) en zondag 8 augustus (Novastar & Gabriel Rios (namiddag)). (mb)

 

Lees ook:

Måneskin zegt af voor Lokerse Feesten

LOKEREN. De Italiaanse groep Måneskin, winnaar van het Eurovisie Songfestival, heeft het concert op de Lokerse Feesten geannuleerd. Hun drummer kampt met een blessure en geraakt niet tijdig...

Lokeren Lichtjesstad

LOKEREN. Normaal had de stad Lokeren in deze periode moeten bruisen maar door de coronacrisis zijn de Lokerse Feesten, de Fonnefeesten, de kermis en het vuurwerk geannuleerd. Om haar inwoners toch...