Markante vriendinnenactie zorgt voor positieve vibe

KRUIBEKE. Markant Kruibeke wil in deze coronatijden zorgen voor een positieve vibe met de #Markante vriendinnenactie. Alle Markant leden krijgen in hun brievenbus een leuke kaart met de eindejaar wensen van het Markant team. Daarbij zit ook een bon van 5 euro die men kan verzilveren bij één van de Markante zaken en een pakketje wenskaarten, ontworpen door een Markant lid. 

"Bedoeling is dat de leden een kaartje sturen naar iemand die ze dankbaar zijn", licht Annemieke Foubert de actie toe. "Het is als vereniging niet gemakkelijk om uw leden fysiek te bereiken: we mogen geen geschenken rondbrengen in de gemeente, we mogen niet aanbellen, we mogen enkel iets bussen. Maar deze actie kunnen onze leden een kaart sturen naar iemand die ze genegen zijn voor het afgelopen jaar." (mb,foto: Annemieke Foubert)

 

Lees ook:

December wordt #winkelhiermaand in Kruibeke

KRUIBEKE. In Kruibeke start de eindejaarsperiode al op zondag 28 november. Dan wordt de aftrap gegeven van #Kruibeke shopt Markant waaraan een 60-tal zaken in groot-Kruibeke meewerken. Tal van...

Kruibeekse geschenkbon gaat digitaal

KRUIBEKE. De gemeente Kruibeke lanceert op 8 november de digitale geschenkbon. Daarvoor werkt het gemeentebestuur samen met UNIZO Kruibeke-Bazel-Rupelmonde en de Provincie Oost-Vlaanderen. De...

Kruibeke tegen Kanker

KRUIBEKE.  Een groep enthousiastelingen organiseert onder de noemer ‘Kruibeke tegen Kanker’ het evenement ‘Kruibeke fietst op rollen’ om geld in te zamelen voor de 1000km van Kom op tegen Kanker.