Eerste Kruibeekse Open Koffie was een succes

KRUIBEKE. Vrijdag werd voor het eerst een Kruibeekse Open Koffie georganiseerd door een aantal Kruibeekse ondernemers. Meer dan 35 ondernemers, freelancers en zelfstandigen uit groot Kruibeke kwamen afgezakt naar co-working-place Den Ofies in de Bazelstraat.  Ross Coffee zorgde voor de koffie, Goji-tea zette verse thee. Momade Cupcakes, Vermeulen Bakkerijgrondstoffen en FijnZoet brachten cupcakes, koekjes en ijs mee. 

Het initiatief viel danig in de smaak dat het vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand zal worden georganiseerd. Iedereen met een ondernemingsnummer in Groot-Kruibeke is dan welkom. (mb)

 

Lees ook:

Jacht op Prijzen van de Economie geopend

SINT-NIKLAAS. Op de negende Avond van de Economie is het nog wachten tot donderdag 6 oktober. Tijdens die avond worden de Sint-Niklase ondernemersprijzen uitgereikt aan lokale ondernemers. Er zijn...

Jonge ondernemers palmen Waasland Shopping in

SINT-NIKLAAS. Waasland Shopping had er zaterdag 50 winkeltjes bij. Het ging om de jaarlijkse verkoopdag van jonge ondernemers van VLAJO die een dag lang hun soms zelfgemaakte producten  konden...

Kruibeke tegen Kanker

KRUIBEKE.  Een groep enthousiastelingen organiseert onder de noemer ‘Kruibeke tegen Kanker’ het evenement ‘Kruibeke fietst op rollen’ om geld in te zamelen voor de 1000km van Kom op tegen Kanker.