Karine Copejans (Beneluxteam) reed tegen muur

Image
De onfortuinlijke Karine Copejans die in de Omloop Het Nieuwsblad tegen een muur terecht kwam.
WAASLAND.Het Beneluxteam reed in de Omloop Het Nieuwsblad. Lieve Koninkx reed de volledige wedstrijd uit, en lse Van de Pontsele, Ellen De Weerdt en Carine Potums werden op 10 km van het einde uit wedstrijd genomen. Carine Potums was in deze groep verzeilt geraakt na een valpartij net voor de Coté De Trieu en ze kon haar plaats in het peloton niet opnieuw innemen.

Voor Karine Copejans uit Zele eindigde de wedstrijd in de afzink van de Kluisberg waar zij door een kwak van een andere renster uit de bocht ging en frontaal op een muur reed wat haar in het ziekenhuis deed belanden met tal van kneuzingen. Ze moest daar in observatie blijven omdat ze gedurende een 20-tal min het bewustzijn had verloren. Sarah Borremans zat net achter haar en zag het gebeuren. Ze was er zo van aangedaan dat ook zij direct stopte en de wedstrijd verliet.(r.d.)  

 

Lees ook:

Nana Steenssens (Zwijndrecht) weer klaar voor een nieuw seizoen.WAASLAND. De Omloop van Het  Nieuwsblad voor dames werd door 166 stuks gereden, en dat op dezelfde dag als de heren profs. De...