Open bedrijvendag (3): overzicht Waasland

WAASLAND. Vooral de stad Sint-Niklaas heeft wat aan te bieden op openbedrijvendag 5 oktober. We hebben ze eens verzameld en daaruit blijkt dat er een enorme keuze is om er zondag eens op uit te trekken. De Wase hoofdstad spant de kroon want daar kan men echt op zeer vele plaatsen terecht om er kennis te maken met een verscheidenheid aan producten en diensten.

 

Rodrigus (Europark Zuid 14)


Rodrigus is de firma in het Waasland voor al uw zonwering, rolluiken, sectionaalpoorten, vliegenramen, ramen en deuren. Sinds 19 jaar is Rudi Rodrigus zaakvoerder van een familiebedrijf waar kwaliteit en service vaste waarden zijn. Kom langs in ons nieuw atelier waar u de productie van rolluiken, ramen en deuren kan bezichtigen. Daarna kan u het afgewerkt product aanschouwen in onze 400 m² gloednieuwe showroom!

 

 

Body Metals (Hugo Verrieststraat 96. Reservatie aangeraden: 0479/20 84 57)


Body Metals is een piercing- en tattoostudio die sinds 4 jaar ook gespecialiseerd is in het verwijderen van tattoos. Een opmerkelijke studio die uitblinkt in klantvriendelijkheid en service. De plaatsing van piercings en tattoos gebeurt in aparte kamers en de sterilisatieruimte zit achter een glazen wand. Er wordt gewerkt conform de Europese norm prEN13060 en dat mag gezien worden! De rondleiding kan maar voor kinderen vanaf 12 jaar.

 

 

Eandis (Heistraat 88 en Moortelstraat 88 in Lokeren)


Het licht laten branden, zorgen voor verwarming of machines draaiend houden. Bij Eandis zorgen 3700 medewerkers ervoor dat de nodige elektriciteit en aardgas veilig tot bij u thuis komen. Dag en nacht. Seizoen na seizoen. Nu en straks. Voor maar liefst vier miljoen klanten. Kom kijken en beleef mee hoe we dat doen in ons centraal magazijn in Lokeren of in de vestiging te Sint-Niklaas.

 

Den Ouden Advokaat (Hoogkamerstraat 32-34)


 Advocaat, advocaatpralines, advocaatgebak... een wereld van heerlijke specialiteiten van zuivere grondstoffen gaat voor je open. Ook Schrobbelèr (kruidenlikeur), speculaas en speciaal donker en blond bier staan op het menu. Wil je weten hoe een Boerken en een Boerinneken smaken? Kijk hoe de patron zijn werk doet en geniet lekker na in het dessertenhuis. Nieuw: geschenkkoffer met assortiment Den Ouden Advokaat.

 

 

Niko (Industriepark West 40)


Niko is een op en top Belgisch bedrijf. Het ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Veel meer dus dan de bekende schakelaars en stopcontacten. Bezoek Niko en ontdek hoeveel belang er wordt gehecht aan innovatie doorheen de productieprocessen. Het leveren van kwalitatief hoogstaande producten is de doelstelling.

 

 

TVH Rental  Equipment (Industriepark West 41a)


Voor tijdelijke projecten is huren ongetwijfeld de meest rendabele oplossing. U geniet van een perfect op uw behoeften afgestemde machine zolang u wenst. Het bespaart u niet alleen een bijkomende investeringskost, TVH Rental neemt ook kosten voor onderhoud en herstellingen voor zijn rekening. Contacteer ons op het nummer 0800 24 000 (of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor advies bij zowel kort- als langlopende projecten.

 

 

Dymo - Newell Rubbermaid (Industriepark-Noord 30)


Dymo is wereldmarktleider in innovatieve en gebruiksvriendelijke labelapparatuur voor gebruik thuis, op kantoor en in de industrie. Voor al uw enveloppen, archieflades, klasseerbakjes, voorraadpotten en gereedschap heeft DYMO hét ideale label. Kom zeker eens langs voor een exclusieve kijk achter de schermen. Bezoek onze bedrijfsruimtes, zie de productie in volle actie en ontdek zelf ons uitgebreid productassortiment.

 

 

Wima Bowling (Grote Markt 25)


Wima Bowling is een vaste waarde voor een avond plezier en culinaire verwennerij à volonté. Kinderen beleven hier het mooiste communie- of lentefeest en nodigen hun vrienden uit op de verjaardagsparty. Kom een kijkje nemen daar waar de bowlingbal eindigt. Hoe worden de kegels opnieuw rechtgezet, hoe komt de bal terug bij de speler? Wist u dat de kegels gewassen worden en moeten rusten na hun intensieve arbeid? Kinderen mogen gratis bowlen!

 

 

Spantriplast (Industriepark West 45)


Uitgebreid productengamma van vloer tot plafond, binnendeuren, parket in alle houtsoorten, Velux en Gyproc verdeler. Plaatmaterialen voor bouw en renovatie.

 

 

Patisserie Jos Blommaert (Vijfstraten 88)


We zien in de bakkerij Franse broodjes maken en in de patisserie maken we kennis met zoetigheden. Uiteraard kan u van al dat lekkers proeven.

 

 

Van Den Berghe Oxford & Zannata fietsen (Industriepark Noord 24)


Oxford sterk in fietsen omschrijft klaar en duidelijk waar Van Den Berghe voor staat en zich op toelegt. Deze middelgrote KMO uit het Waasland realiseert een jaarproductie van 40.000 fietsen. Als marktleider in België is Van Den Berghe gespecialiseerd in de productie van een ruim assortiment recreatieve Oxford-fietsen en is zij tevens de producent van Zannata-racefietsen.

 

 

Waasland Shopping Center (Kapelstraat 100)


 U kent ons wellicht als uw favoriete shopping center. Maar misschien wil u wel weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Hoe de 140 winkels bevoorraad worden? Hoe de technische installaties werken? U kan het zelf ontdekken tijdens de Open Bedrijvendag op zondag 5 oktober. Onze deuren staan van 10 tot 17u voor u open. En deze keer niet om te shoppen...

 

 

Pointer Computer Systems (Oostjachtpark 6A)


D&D Distribution is reeds 19 jaar actief in de IT-sector en startte in 2004 met haar huismerk Pointer Computer Systems: Belgisch maatwerk van desktop computers, laptops en servers, gefabriceerd in Sint-Niklaas en met verkooppunten over heel België. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons bedrijf en onze technologie.

 

 

VAB Rijschool (Entrepotstraat 11)


Maak kennis met VAB Rijschool. Test je rijvaardigheid via ons behendigheidsparcours voor autobestuurders, bekijk onze motordemonstraties en neem plaats in de tuimelwagen van de Responsible Young Drivers. Ga zitten in onze vrachtwagen en ontdek de dode hoek. Geniet van speciale voorwaarden en beleef samen met vrienden en familie een onvergetelijke dag.

 

 

Newtec CY (Laarstraat 5)


Newtec is een toonaangevende producent en leverancier van oplossingen voor de satellietcommunicatie-industrie en biedt wereldwijd zijn producten en diensten aan. Tijdens een bezoek aan ons bedrijf ziet u hoogtechnologische ontwikkelingen zoals Sat3Play (Internet over Satelliet) en Mobile TV (tv op gsm). En wie weet bent u wel één van de gelukkigen die een Sat3Play-modem meeneemt naar huis.

 

 

Logitrans Belgium (Europark Noord 13A)


Veilig en ergonomisch correct werken resulteert onmiddellijk in efficiënter werken, rendement verhogen en tevreden werknemers. Logitrans helpt u bij de inrichting van de werkplaats, geeft gratis analyse en advies bij de (her-)inrichting van de werkposten. Logitrans levert heftoestellen die individueel aanpasbaar zijn aan specifieke situaties.

 

 

En buiten de hoofdstad...


Torfs (Afschrijverslaan 2 te Temse)


Schoenen Torfs is meer dan zijn 51 winkels! Op de Open Bedrijvendag gunnen we jou een blik achter de schermen van ons nieuw distributiecentrum (6.300 m2) op De Zaat te Temse. Benieuwd welke weg onze schoenen afleggen vooraleer ze in onze winkels belanden? Kom dan zeker langs. Er is randanimatie voorzien voor jong en oud.

 

 

Troubleyn Natuursteen (Hoogkamerstraat 347, Temse)


Sinds 30 jaar is Troubleyn actief in tegels. In 2003 werd een nieuwe exclusieve toonzaal geopend van 2000 m². In 2004 zijn wij gestart met de productie van maatwerk in natuursteen: een hightec machinepark en vakpersoneel met jarenlange ervaring garanderen topkwaliteit voor blauwe hardsteen, sierschouwen, keukenbladen, tabletten enz. Ook bij Troubleyn Tegels zijn er ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan opendeurdagen op 3,4 en 5 oktober: Welkom!

 

Holcim Beton (Kaai 1648 Kieldrecht)

 Gaat u mee op ontdekkingstocht? Wij verklappen u de geheimen van beton, het meest wonderbaarlijke materiaal ooit door de mens gebruikt. Bezoek de betoncentrale van Holcim Beton te Kieldrecht en ontdek de vele creatieve mogelijkheden van beton. Neem bovendien deel aan de betonquiz en maak kans op een mooie reis!

 

 

Van Bastelaere (Spieveldstraat 31 te Lokeren)
Open van 9u30 tot 17u00
Van Bastelaere bvba biedt een breed gamma aan van land- en tuinbouwmachines. Van een kleine grasmaaier tot een grote tractor: wij hebben het allemaal! Kom eens een kijkje nemen in onze nieuwe toonzaal en werkplaats in volle actie. We zullen zitmaaiers, gocarts en grondbewerkingsmachines monteren. Of misschien wil je zelf wel eens met een tractor op afstandsbediening rijden? De kindjes zijn welkom op ons gocartparcours.

(Verzameld door rolf duchamps)

 

 

 

Lees ook:

LOKEREN. Op Open Bedrijvendag, zondag 5 oktober, is ook AZ Lokeren (AZL) van de partij. OCMW-voorzitter Luc De Block vertelde dat het de eerste keer is dat de kliniek hieraan deelneemt. Volgens de...

Ook de kinderen zijn welkom op de Toeristische dienst.SINT-NIKLAAS. In de Wase hoofdstad staan er deuren open waar men niet direct spreekt van een echt bedrijf. En toch…Openbedrijvendag...

Het ruimtevaartbedrijf Verhaert heeft in de Hogenakkerhoekstraat deze afdeling in nr 9KRUIBEKE/WAASLAND. Wie zondag 5 oktober op stap gaat naar aanleiding van de landelijke Open bedrijvendag, mag...

BEVEREN. Fortech en Wase Wind werken uiteraard mee aan de Open Bedrijvendag die dit jaar als centraal thema 'hernieuwbare energie' heeft. Zij zijn de basisleggers van de windturbines die in Kruibeke...

De gemeente Beveren zet op 4 oktober haar deuren open voor het publiek.BEVEREN. Morgen, zondag 4 oktober, zet de gemeente Beveren de deuren van haar diensten open voor het publiek. Dat gebeurt om de...

SINT-NIKLAAS. Voor het eerst werkt het stadsbestuur mee aan de organisatie van de open bedrijvendag in Sint-Niklaas. Schepen voor economie Jos De Meyer meldt dat niet minder dan 21 bedrijven en...