Irri en Hugo hebben een 'Toekomst'

Image
iRRi en Hugo stelden hun debuutalbum 'Toekomst' voor.

SINT-NIKLAAS.  Seppe De Klerck en Tom De Rocker, in een vroeger leven actief in de hip-hopband Stijlvol en het poëziecollectief Even Vrede, hebben gisteravond in café Hemelrijk te Sint-Niklaas hun debuutalbum 'Toekomst' voorgesteld.  Seppe en Tom noemen zich tegenwoordig iRRi en Hugo.

Het duo werkte ruim 2 jaar aan de plaat, die bestempeld mag worden als Nederlandstalige hip-hop met verschillende muziekinvloeden. De nummers zijn eerder persoonlijk en soms diepgaande teksten over het leven op warme, melodische muziek.

Seppe De Klerck scoorde onlangs nog met het nummer 'Mijn leven' van de aan kanker overleden Andy Sierens waarvan hij de productie verzorgde. Andy of “Vijvenveertig” werkte ook mee aan de cd van iRRi en Hugo en is er te horen in één nummer. Voor liveshows doen iRRi en Hugo beroep op dj Sam De Pagie en de Brusselse zangeres Pinar Yavas.

Op hun MySpace-pagina zijn enkele liedjes te horen: myspace.com/irrihugo. (mb)

 

Lees ook:

Na de release van hun debuutalbum strijden iRRi en Hugo om een plaats in de finale van de Lawijtstrijd.BELSELE. Morgen, zaterdag, strijden opnieuw vier groepen om een plaats in de finale van...