Fietshappening op 13 juli

ImageSINT-NIKLAAS. Op zondag 13 juli gaat het langverwachte fietsknooppuntennetwerk in het Waasland van start met een groots publiekshappening. Het recreatieve fietsnetwerk zal feestelijk ingefietst worden.

 

Alle Sint-Niklazenaars en natuurlijk ook niet-inwoners, kunnen deelnemen aan een begeleide fietstocht naar domein Puyenbroeck. Het vertrek is voorzien om 10u30 op de Grote Markt voor het stadhuis. Terugkeer per bus is gratis mogelijk mits inschrijving. Eenmaal aangekomen wordt gezorgd voor een drankje en een hapje  ook al mits inschrijving. Boterhammen zelf meebrengen is wel de boodschap. De deelnemers zijn tevens vrij om te genieten van de Knack Zomerhappening.  Deelnemen is gratis maar inschrijven vooraf is wel noodzakelijk!


Inschrijvingen en info: dienst toerisme, Grote Markt 45, Sint-Niklaas, op het tel.nr. 03 760 92 62, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via hetwaaslandfietst.be (rd)

 

Lees ook:

Op de Grote Markt van Sint-Niklaas staan ruim 270 fietsers klaar om de tocht van 28 km te starten.SINT-NIKLAAS. Gisteren is op verschillende plaatsen in het Waasland het officiële startschot...