Meerdonk 2008 in volle voorbereiding

MEERDONK. Het weekend van 22, 23 en 24 augustus wordt een feestweekend in Meerdonk. Op het programma staat oa een tentoonstelling over het dorp, een Vlaamse Kermis, een fuif, een culturele avond in de Saleghemkring en een spelnamiddag. Ter gelegenheid van dit feestweekend wordt zelfs een gelegenheidsbier gebrouwen.

 

De voorbereidingen van dit feestweekend zijn volop aan de gang. De organisatie zoekt nog medewerkers. Wie interesse heeft om mee te werken aan Meerdonk 2008, kan op 20 februari de volgende vergadering van de organisatoren bijwonen. De vergadering begint om 20 uur in de refter van de gemeenteschool in de Magrietstraat. Meer info kan verkregen worden bij Paul Vereecken op het telefoonnummer 03/773.51.62 of via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (MB)

 

Lees ook:

Dat Meerdonk een dorp met toekomst is, bewijst het met de organisatie van Meerdonk 330.MEERDONK. Meerdonk, een deelgemeente van Sint-Gillis-Waas, viert eind augustus de 330ste verjaardag. Nochtans...