Meer dan 23.000 bezoekers voor Huis van de Sint

SINT-NIKLAAS. Dinsdagavond trok Sinterklaas de deur van zijn Huis in de Stationsstraat achter zich dicht. Daarmee is een eind gekomen aan de Sinterklaasperiode van dit jaar. Met maar liefst  23.231 bezoekers aan het Huis van de Sint was het een succesvol sinterklaasseizoen. Dat seizoen begon met de Dag van de Sint op 13 november. Toen werd de Sint verwelkomt door 5.000 enthousiaste bezoekers. 

Ook de andere activiteiten waren succesvol:  Sint in de Piste en Wintercircus Vlaanderen wisten 34.000 bezoekers te boeien en meer dan 500 kinderen stuurden een brief of een tekening naar Sinterklaas. De Sint stuurde naar al die kinderen een briefje terug. Tot slot bleek ook de Sinterklaaszoektocht een schot in de roos. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. (mb, foto: Stad Sint-Niklaas)

 

Lees ook:

Sint-Gillis-Waas verwelkomt Sinterklaas

SINT-GILLIS-WAAS. Dit weekend zal Sinterklaas elk kindje in onze regio verrassen met een leuk kadootje. Eerst maakt de Sint zijn intrede in Sint-Gillis-Waas. Dat gebeurt morgenvroeg vanaf 10 uur.

Winkel van de Sint opende zaterdag de deuren

SINT-NIKLAAS. Zaterdag heeft de Winkel van de Sint op een nieuwe locatie de deuren geopend. De winkel is verhuisd van een winkelpand in de Stationsstraat naar het Huis van de Sint. Daarmee krijgt de...