'Sint in de Piste' zoekt uit waarom de Sint z’n brieven niet meer leest

SINT-NIKLAAS. Vanaf zaterdag 19 november palmt het circusfestival ‘Sint in de Piste’ de Grote Markt van Sint-Niklaas in. Ook tijdens deze 28ste jaargang zullen vliegende, jonglerende, zwevende en balancerende wereldacts de grootste circustent van Europa vullen. Uiteraard baadt dit alles in een sinterklaassfeertje. Dit jaar moet er een mysterie opgelost worden want de Sint lees zijn brieven niet meer. 

Op het programma staan onder meer 'Sterke man' en veelvuldig Guiness World Record-houder in verschillende disciplines Denis ‘Hercules’ Ilchenko uit Oekraïne, een luchtnummer van het Spaanse echtpaar Steacy & Mikhail en de Braziliaanse top-act Diorios die met vijf motoren tegen ongeziene snelheid door de grote metalen Globe Des Doods razen. 

Er zijn voorstellingen op 19, 20, 26, 27 november, telkens om 10.30 uur, 14 uur en 17 uur. Tijdens de show van 26 november om 10.30 uur zal er een tolk Vlaamse Gebarentaal (VGT) aanwezig zijn om de voorstelling te begeleiden voor doven en slechthorenden. Tickets kosten 12 en 15 euro, naargelang de voorstelling. Tickets zijn verkrijgbaar via sintindepiste.be. (mb)

 

Lees ook:

Meer dan 23.000 bezoekers voor Huis van de Sint

SINT-NIKLAAS. Dinsdagavond trok Sinterklaas de deur van zijn Huis in de Stationsstraat achter zich dicht. Daarmee is een eind gekomen aan de Sinterklaasperiode van dit jaar. Met maar liefst  23.231...

Sint-Gillis-Waas verwelkomt Sinterklaas

SINT-GILLIS-WAAS. Dit weekend zal Sinterklaas elk kindje in onze regio verrassen met een leuk kadootje. Eerst maakt de Sint zijn intrede in Sint-Gillis-Waas. Dat gebeurt morgenvroeg vanaf 10 uur.

Winkel van de Sint opende zaterdag de deuren

SINT-NIKLAAS. Zaterdag heeft de Winkel van de Sint op een nieuwe locatie de deuren geopend. De winkel is verhuisd van een winkelpand in de Stationsstraat naar het Huis van de Sint. Daarmee krijgt de...