Winkel van de Sint opende zaterdag de deuren

SINT-NIKLAAS. Zaterdag heeft de Winkel van de Sint op een nieuwe locatie de deuren geopend. De winkel is verhuisd van een winkelpand in de Stationsstraat naar het Huis van de Sint. Daarmee krijgt de winkel als het ware het statuut van museumshop. Het aanbod bestaat uit een waaier aan lekkernijen en specialiteiten in het Sinterklaasthema. 

De Winkel van de Sint is open op woensdagnamiddag van 13 tot 18 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur. Het is een initiatief van Dirk Van de Merckt en Bram Lanoye, in samenwerking met de stad en heel wat lokale producenten, als de ‘Hofleveranciers van de Stad van de Sint’. Meer informatie is te vinden op stadvandesint.be. (mb, foto’s: Stad Sint-Niklaas)

 

Lees ook:

Meer dan 23.000 bezoekers voor Huis van de Sint

SINT-NIKLAAS. Dinsdagavond trok Sinterklaas de deur van zijn Huis in de Stationsstraat achter zich dicht. Daarmee is een eind gekomen aan de Sinterklaasperiode van dit jaar. Met maar liefst  23.231...

Sint-Gillis-Waas verwelkomt Sinterklaas

SINT-GILLIS-WAAS. Dit weekend zal Sinterklaas elk kindje in onze regio verrassen met een leuk kadootje. Eerst maakt de Sint zijn intrede in Sint-Gillis-Waas. Dat gebeurt morgenvroeg vanaf 10 uur.