Jacht op Prijzen van de Economie geopend

SINT-NIKLAAS. Op de negende Avond van de Economie is het nog wachten tot donderdag 6 oktober. Tijdens die avond worden de Sint-Niklase ondernemersprijzen uitgereikt aan lokale ondernemers. Er zijn vier prijzen te winnen: Retailer van het jaar, Horecazaak van het jaar, Bedrijf van het jaar en Starter van het jaar.  

Iedereen kan tot en met vrijdag 2 september zijn of haar favoriete onderneming nomineren via de website ondernemeninsintniklaas.be/nominaties. Wie de prijzen uiteindelijk wint, wordt bepaalt door een deskundige jury. Belangrijke criteria zijn onder andere lokale verankering, personeelsbeleid en duurzame bedrijfsvoering. 

Vorig jaar waren bijna 150 ondernemers genomineerd en gingen de ondernemersprijzen naar spellenwinkel Brood en Spelen, horecazaak Kasteel Walburg, de kamerplantenwinkel én koffiebar Mos & Mok en kaas- en zuivelbedrijf De Wilde. (mb)

 

Lees ook:

Tifre bekroond tot ‘bedrijf van het jaar’

SINT-NIKLAAS.  Aannemer Tifre is tijdens de 7de Avond van de Economie van de stad Sint-Niklaas en de vzw Centrummanagement bekroond tot bedrijf van het jaar’. Het bedrijf startte in 2002 in Beveren....