Tifre bekroond tot ‘bedrijf van het jaar’

SINT-NIKLAAS.  Aannemer Tifre is tijdens de 7de Avond van de Economie van de stad Sint-Niklaas en de vzw Centrummanagement bekroond tot bedrijf van het jaar’. Het bedrijf startte in 2002 in Beveren. In 2018 verhuisde het bedrijf naar Sint-Niklaas. Sindsdien verdubbelde de vraag naar totaalrenovaties en het aantal personeelsleden. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaalrenovaties en heeft 42 werknemers in dienst. De jury hield bij haar keuze rekening met het innovatief karakter, het personeelsbeleid, de lokale verankering, de duurzame bedrijfsvoering en de bovenlokale uitstraling van het bedrijf.

Daarnaast werden er ook prijzen uitgereikt voor starter van het jaar, horecazaak van het jaar, retailer van het jaar. 

‘Yogaloo’ won de prijs voor Starter van het jaar. Het bedrijf ontpopte zich op nog geen drie jaar tijd ontpopt tot één van de referenties op het vlak van Yoga in de regio. Brass Monkey,werd geroemd als Horecazaak van het jaar en om het feit dat ze een nieuwe wind over het Apostelplein blazen. Van Poeck, verdeler van koffie en thee won de titel Retailer van het jaar.  Het familiebedrijf is sinds 1866 actief in SInt-Niklaas en wordt na vijf generaties nog steeds gerund door de Van Poeck’s. 

Door de coronacrisis was deze editie van de Avond van de Economie een digitale editie. Wie wil, kan de video nog (her)bekijken op de website ondernemeninsintniklaas.be. (mb)

 

Lees ook:

Restaurant ’t Polderhuis krijgt nieuw servies

MOERBEKE. Restaurant ‘t Polderhuis in Moerbeke kan volgende week dan toch terug starten. Restauranthouder Filip Meul riep vorige week z’n klanten op om 500 borden terug te brengen die ze bij...

Renovatie lonkt voor horecapand molen Doel

BEVEREN. De gemeente Beveren gaat stabiliteits- en renovatiewerken uitvoeren in het horecapand dat aangebouwd is aan de molen op de Scheldedijk in Doel. De gemeente kocht de molen in 1978. De molen...