Waasland goed vertegenwoordigd op Horeca Awards

REGIO. Op 30 januari worden in het Limburgse Genk de Horeca Awards uitgereikt. De awards is een wedstrijd die de kwaliteits in de sector te bevorderen. Op termijn wil de organisatie haar award laten uitgroeien tot een kwaliteitslabel. Horecazaken die genomineerd worden, worden een paar keer door een (anonieme) jury bezocht en beoordeeld. 

Onze regio is in een aantal categorieën vertegenwoordigd. Zo is Brasserie Brasseur uit Zwijndrecht genomineerd in de categorie 'kindvriendelijke horecazaak'. In de categorie 'frituur/afhaal' behoort Frituur Chris uit Hamme tot de genomineerden uit de regio. De bekende Cremerie François uit Sint-Niklaas is kanshebber op de award in de categorie 'ijssalons'. Ook wellnesscentra hebben een eigen categorie. Daarin is Wellness Sparein uit Beveren genomineerd.  Bij de brasseries en eetgelegenheiden mogen Bistro De Mart uit Sint-Niklaas en Brasserie Brasseur uit Zwijndrecht zich tot de genomineerden rekenen. Bij de restaurants met een Belgische keuken vertegenwoordigt Restaurant Bebronna de eer van het Waasland. Tot slot is vzw Centrummanagement Sint-Niklaas genomineerd in de categorie voor steden en gemeenten.

Op een groots gala in de Limburghal in Genk worden op maandag 30 januari de Horeca Awards uitgereikt. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Sint-Niklaas ontving op 7 februari in Genk de Horeca Awards voor meest horecavriendelijke stad. De prijs staat voor 'kwaliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid'. De stad nam via...