Stekene plaatst vijf Sint-brievenbussen

STEKENE.  In Stekene kunnen kinderen een zelfgemaakte tekening of een brief naar Sinterklaas sturen via een van de vijf speciale Sint-brievenbussen. Vanaf maandag 22 november is er een sint-brievenbus aan de kerk in Stekene-centrum, aan de kerk in Kemzeke, aan OC Koningshei in Koewacht, aan de kerk in Klein-Sinaai en aan de kerk in Hellestraat. 

Wie post voor de sint achterlaat moet er wel op letten dat de naam en adres van het kind is vermeld. De Sint zorgt dan voor een verrassing. Een postzegel is niet nodig. De brievenbussen blijven staan tot 5 december 2021. (mb)

 

Lees ook:

Meer dan 23.000 bezoekers voor Huis van de Sint

SINT-NIKLAAS. Dinsdagavond trok Sinterklaas de deur van zijn Huis in de Stationsstraat achter zich dicht. Daarmee is een eind gekomen aan de Sinterklaasperiode van dit jaar. Met maar liefst  23.231...

Handtekeningen tegen oorlog afgegeven 

SINT-NIKLAAS. Een afvaardiging van Pax Christi werd gisteren ontvangen op het kabinet van premier De Croo in Brussel. De vredesbeweging gaf er petitiekaarten met 2000 handtekeningen af. Van die 2000...

Sint-Gillis-Waas verwelkomt Sinterklaas

SINT-GILLIS-WAAS. Dit weekend zal Sinterklaas elk kindje in onze regio verrassen met een leuk kadootje. Eerst maakt de Sint zijn intrede in Sint-Gillis-Waas. Dat gebeurt morgenvroeg vanaf 10 uur.