Gebiedsgebonden actie in Vrasene en Verrebroek van Politie Waasland-Noord

BEVEREN. Politieagenten van verschillende diensten hebben woensdag samengewerkt aan een gebiedsgebonden actie, gericht op overlast en meer verkeersveiligheid. De politie hield toezicht op overlastgevoelige plaatsen in Vrasene en Verrebroek. Er werden geen inbreuken vastgesteld. 

Op de Provinciale Baan in Vrasene hield de politie een verkeerscontrole. Er werden 45 voertuigen gecontroleerd. De politie onderwierp alle bestuurders aan een ademtest. Niemand reed onder invloed van alcohol. Er werden wel vier andere verkeersinbreuken vastgesteld voor het niet dragen van de gordel, geen geldige keuring, geen geldig rijbewijs en inschrijving van het voertuig. 

Met een gebiedsgebonden actie pakt de politie specifieke lokale problematieken aan. (mb)

 

Lees ook:

Rijbewijs kwijt door dronken rijden

KRUIBEKE/TEMSE. De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft in de nacht van zaterdag op zondag op verschillende plaatsen controles gehouden. Daarbij trok de politie verschillende rijbewijzen in. 

Centrum voor dagopvang Ter Schorre is verhuisd

HAMME. Centrum voor dagopvang Ter Schorre is verhuisd naar een nieuwe locatie in de Molenstraat 11a in Moerzeke bij Hamme. De nieuwe locatie is ruimer en gemakkelijker bereikbaar. Ook zijn er meer...

Vrasene voert actie voor meer verkeersveiligheid

BEVEREN. Werkgroep Veilig Vrasene houdt tijdens de week van de mobiliteit van 16 tot en met 22 september een eigen actie om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid in Vrasene. De actie werd ‘Rijd ons...