Goodiebag voor 50 fietsers ter gelegenheid van 50 jaar Oxfam

SINT-NIKLAAS. De Oxfam Wereldwinkels van Belsele en Sint-Niklaas organiseren op 8 en 9 mei een feestweekend naar aanleiding van de Internationale Dag van de Fairtrade. De wereldwinkels trakteren zaterdag hun klanten op koffie en een kraslot. 

Zaterdag wordt de Fair Trade Fietsroute gepromoot met een goodiebag voor de eerste 25 deelnemers in de zowel de voor- als namiddag. De fietskaart is gratis te downloaden op de Fair Trade pagina op de website van de stad Sint-Niklaas. De fietskaart is ook verkrijgbaar in de beide winkels van Oxfam en bij alle deelnemende handelaars. De fietsroute start aan de Oxfam Wereldwinkel aan de Heistraat 115c te Sint-Niklaas. Deze FairTrade fietsroute is een samenwerking tussen de Stad Sint-Niklaas, dienst internationale samenwerking en Oxfam Wereldwinkels Sint-Niklaas VZW.

moederdag

Zondag brengt Oxfam Wereldwinkel Sint-Niklaas een moederdagontbijt aan huis. Het ontbijt is samengesteld uit Oxfamproducten en lokale producten van plaatselijke bakker en kaas- en vleeshandelaars. (mb)

 

Lees ook:

Wereldwinkel Melsele houdt eerlijke cadeaudagen

MELSELE. Wie nog op zoek is naar een origineel cadeautje voor de kerst- of nieuwjaarsdagen kan op zaterdag 7 en zondag 8 december terecht in OC Boerenpoort in Melsele. Dan organiseert Wereldwinkel...