Jurgen Maes is meest geliefde marktkramer

SINT-NIKLAAS. Tijdens de donderdagse marktdag van 18 februari liep er een actie waarbij bezoekers een boodschap aan hun meest geliefde marktkramer op een kaartje konden noteren. Maar liefst 2140 bezoekers vulden een kaartje in. De stemmen zijn geteld. 

Marktkramer Jurgen Maes van Neerkouter hoevevlees had met 142 stemmen de meeste stemmen gekregen. De tweede plaats met 118 stemmen is voor Vishandel John De Nul uit Buggenhout. De derde plaats is voor Meersman - Van Driesche kippenkraam (106 stemmen), gevolgd door Van Mulders groenten en fruit uit Denderleeuw (98 stemmen) en Het Kaaskraam - Van Pellecom uit Temse (81 stemmen). 

Uit een loting onder de deelnemers kwamen vijf winnaars die elk een Valentijns-takeawaymenu voor twee personen van een lokale handelaar wonnen. (mb)

 

Lees ook:

Kruibeekse startup gooit zich op online bloemenmarkt

KRUIBEKE.  Ilse Palmkoeck van bloemenspeciaalzaak ‘De Eeuwige Lente’ in Kruibeke gooit zich met een nieuw initiatief ‘Hi! Blom’ op de online bloemenmarkt. De Belgische online bloemenmarkt wordt nu...

Geen extra in- en uitrit voor de Grote Markt

SINT-NIKLAAS. Het team dat het winnende ontwerp tekende voor de vernieuwing van de Grote Markt voorzag in haar ontwerp geen noordelijke ontsluiting en dat was nochtans een voorwaarde. Een ontwerp...