Resultaten controleactie ‘Goliath’

BEVEREN. De politie Waasland-Noord nam in de avond van donderdag 19 op vrijdag 20 november deel aan de controleactie ‘Goliath’. Vanmorgen werd het resultaat bekend gemaakt. 

De politie onderwierp 67 voertuigen en 53 personen aan een grondige controle. Dat leverde processen-verbaal op voor een vervallen keuring, bellen achter het stuur, rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed van drugs en bezit van verdovende middelen. Twee bestuurders liepen tegen de lamp voor onderdreven snelheid. Nog eens 7 bestuurders werden beboet voor algemene verkeersinbreuken. Daarnaast werden er ook twee informatierapporten opgesteld voor verdachte handelingen. 

De actie ‘Goliath’ is in de eerste plaats gericht op de bestrijding van woninginbraken, homejackings, metaaldiefstallen, voertuigdiefstallen, ramkraken, diefstal van werkmateriaal ed., en in de tweede plaats naar (verkeers)criminaliteit in het algemeen. (mb)

 

Lees ook:

Lichtgewonden bij twee ongevallen

BEVEREN/SINT-GILLIS-WAAS. Gisterochtend is een bestuurder lichtgewond geraakt bij een aanrijding. Twee wagens botsten rond 11 uur met elkaar op de Binnendijk in Sint-Gillis-Waas. 

Auto belandt in gracht

TEMSE. Zondagmorgen belandde een 32-jarige man uit Hamme met zijn voertuig in de gracht naast de N16 in Temse. Vermoedelijk door de weersomstandigheden verloor hij de controle over zijn stuur en...

35 PV’s voor overtreden coronaregels

KRUIBEKE/TEMSE. De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft op kerstdag en in de nacht van 26 op 27 december extra controles gehouden op de coronaregels, verkeersovertredingen, alcohol-en drugs...