Jeugdraad Moerbeke plant sensibiliseringsactie rond nieuwe zone 30

MOERBEKE. Om de leefbaarheid in de dorpskern te verbeteren, voerde het gemeentebestuur van Moerbeke begin september een zone 30 in in de dorpskern en de schoolomgevingen.  In afwachting van de definitieve wegmarkeringen, organiseert de jeugdraad deze week een ludieke sensibiliseringsactie. Zondagmiddag gaan ze op verschillende locaties ‘zone 30’ op de weg spuiten met krijtspray. Bedoeling is om bestuurders die door Moerbeke rijden extra te informeren. (mb)

 

Lees ook:

Politie houdt overlastactie in Beveren

BEVEREN. De politie Waasland-Noord heeft een overlastactie gehouden in de omgeving van zwembad LAGO De Meerminnen in Beveren. De actie kadert in de gebiedsgebonden politiezorg.

Ruim 200 fietsen gelabeld

TEMSE. De fietslabelactie van de politiezone Kruibeke-Temse was een succes. Wie wou, kon zaterdag tussen 10 en 17 uur z’n fiets gratis laten labelen aan De Zaat in Temse. 

Politie houdt actie in Vrasene en Verrebroek

BEVEREN.  De politie Waasland-Noord heeft donderdag een gebiedsgebonden actie rond verkeersveiligheid gehouden in Vrasene en Verrebroek. Op de Provinciale Baan in Vrasene controleerde de politie op...