KLINGSPOOR heropent zondag de deuren

DE KLINGE. Bezoekerscentrum KLINGSPOOR in De Klinge heropent zondag 5 juli opnieuw de deuren. Het centrum was lange tijd dicht door de maatregelen rond het coronavirus. KLINGSPOOR  is een aanrader voor een uitstap in eigen streek. Bezoekers maken er kennis met thema’s klompen, natuur, grens en de spoorweg Mechelen-Terneuzen en wat deze thema’s verbindt met de streek. 

Bezoekerscentrum KLINGSPOOR elke zondag gratis te bezoeken tussen 14 en 17 uur. Op andere momenten is het centrum enkel te bezoeken onder begeleiding van een gids. Een begeleid bezoek boeken kan via de dienst Toerisme. 

In het centrum gelden volgende maatregelen: verplichte mond- en neusbescherming, beperkt aantal bezoekers, geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden, gebruik ontsmettende handgel en  hoest of nies in de elleboog. (mb)

info:  sint-gillis-waas.be

 

Lees ook:

Gratis ijsjes op de Ronde van Urbanus

LOKEREN. Wie in deze warme dagen wat verfrissing zoekt, kan terecht in Lokeren. Daar is de feestweek gestart. Tijdens de Ronde van Urbanus worden gratis ijsjes uitgedeeld. 

Nieuwe gedichten voor Poëziepad Puivelde

SINT-NIKLAAS. Twintig jaar na de realisatie van het poëziepad Puivelde zijn vier nieuwe gedichten van vier nieuwe, vrouwelijke dichters aan de route toegevoegd. Het gaat om gedichten van Jana Arns,...

Peddelroute Waasland geopend

LOKEREN. In Lokeren is de nieuwe ‘Peddelroute Waasland’ geopend. Dat zou normaal gezien reeds op 29 maart gebeurd zijn maar toen stak het coronavirus daar een stokje voor.  De route is 31 kilometer...