Artheek: Huur eens een Lokers kunstwerk

LOKEREN. Artheek is al aan de negende editie toe. Dit jaar exposeren kunstenaars uit Lokeren en omgeving opnieuw de werken die ze te huur aanbieden. Ook kunstenaars van ‘Veer-10’, de artotheek van De Sperwer, nemen deel aan Artheek. Vanaf zaterdag 9 februari kunt u een kijkje komen nemen in Huis Thuysbaert en in de gebouwen van De Sperwer.

U kunt er genieten van de tentoonstelling, en als u wil nagenieten, kunt u er uw favoriete schilderij, grafische of ruimtelijke kunstwerk huren. U hebt tijd tot en met zondag 24 februari om een keuze te maken.

De huurprijs bedraagt 30 euro. Daarnaast betaalt u een kleine variabele verzekeringspremie. Voor de periode van 10 maanden kan u het kunstwerk een bevoorrecht plaatsje geven in uw woning of kantoor, en zo uw interieur wat extra kleur bezorgen. Op deze manier wordt u ook als het ware een ambassadeur van de kunstenaar en zijn of haar werk. (jdw)

 

Lees ook:

LOKEREN. U houdt van kunst maar heeft geen miljoen euro's ter beschikking om kunstwerken te kopen? Dan kan de achtste editie van de Lokerse Artheek een uitweg bieden. Lokerse kunstenaars,...