Huur Lokerse kunst

LOKEREN. U houdt van kunst maar heeft geen miljoen euro's ter beschikking om kunstwerken te kopen? Dan kan de achtste editie van de Lokerse Artheek een uitweg bieden. Lokerse kunstenaars, kunstenaars van Veer-10 en de Artotheek van De Sperwer stellen van zaterdag 10 maart tot en moet 25 maart een hele reeks kunstwerken tentoon in Huis Thuysbaert en in De Sperwer. De werken die er  te zien zijn, kunnen nadien voor een jaar gehuurd worden. 

De Artheek toont vanaf zaterdag 10 maart tot en met zondag 25 maart in Huis Thuysbaert en in De Sperwer werken van Lokerse kunstenaars. Ook is tijdens de tentoonstelling een uitgebreide brochure verkrijgbaar met een overzicht van de kunstwerken en info over de kunstenaars. Wie dat wenst, kan na afloop van de tentoonstelling een kunstwerk huren voor de periode van één jaar. De huurprijs van een schilderij, grafisch of ruimtelijk kunstwerk bedraagt 30 euro en een kleine verzekeringspremie.

Huis Thuysbaert bevindt zich op het Stationsplein 10 en De Sperwer op de Gentse Steenweg 54 te Lokeren. De galeriën zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur. De toegang is gratis. (mb)

 

Lees ook:

LOKEREN. Artheek is al aan de negende editie toe. Dit jaar exposeren kunstenaars uit Lokeren en omgeving opnieuw de werken die ze te huur aanbieden. Ook kunstenaars van ‘Veer-10’, de artotheek van...