Christel van de Voorde uit Sint-Niklaas genomineerd voor ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’

REGIO. Yunomi, een website voor en door vrouwen, heeft tien vrouwen met een merkwaardig verhaal genomineerd als 'Yunomi Vrouw van het Jaar'. Onder hen is de 52-jarige Christel Van De Voorde uit Sint-Niklaas. Van De Voorde brengt, ondanks haar gezondheidsproblemen, twee adoptiekinderen met een beperking groot. Haar grote droom is om opnieuw een marathon uit te lopen. Aan de titel 'Yunomi Vrouw van het Jaar' hangt een award en een cheque ter waarde van 500 euro vast. De winnares wordt op 11 januari bekend gemaakt. 

"Yunomi is ervan overtuigd dat iedere vrouw een bijzonder verhaal heeft dat anderen kan inspireren en daarom de moeite waard is om te delen. In de dagelijkse rubriek 'Vrouw van de Dag' worden deze verhalen online gedeeld. Ook dit jaar zijn talloze verhalen voorbij gekomen met inspirerende, emotionele en persoonlijke aspecten. Uit deze verhalen zijn de tien meest bijzondere gekozen", aldus Christel Vereecken, verantwoordelijke Yunomi.  Ook Christel Van De Voorde deelde haar verhaal in de rubriek 'Vrouw van de Dag'.  Stemmen op Christel Van De Voorde kan nog tot 25 december.

Yunomi

De website Yunomi biedt vrouwen een podium om hun eigen verhaal te delen of te reageren op inspirerende verhalen van anderen. Daarnaast kunnen ze tips uitwisselen, lekkere recepten raadplegen en leuke prijzen winnen door actief te zijn op de site. De site telt meer dan 370.000 leden. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Yunomi, het online platform voor vrouwen, kiest voor de tweede keer de 'Yunomie Vrouw van het jaar'. Het platform heeft tien Vlaamse genomineerd, waaronder de 20-jarige Lisa-Marie...

Op deze banner staat bovenaan 2de van links Els Servranckx, onderaan in het midden met haar twee kinderen Saskia Seymus uit Temse en uiterst rechts Kimberly Lema uit Sint-Niklaas.SINT-NIKLAAS/TEMSE....