Eveline Van Laere tweede eredame Miss Coast Belgium

SINT-GILLIS-WAAS. Het eerste missverkiezingavontuur van de 19-jarige Eveline Van Laere is positief geëindigd. De knappe jongedame uit Sint-Gillis-Waas deed begin maart mee aan de preselectie van Miss Coast Belgium, schopte het tot de finale en werd op 10 september tweede eredame. 

Toen we Eveline in juni spraken over haar plaatst in de finale van Miss Coast Belgium 2011 praatte ze honderduit over haar eerste missverkiezing. Of ze nadien nog zou meedoen aan dergelijke verkiezing wist ze nog niet goed. Nu dit avontuur mooi is afgelopen, sluit ze niets uit. Ze heeft er in ieder geval een onvergetelijke ervaring bij. "Het is altijd al een droom van me geweest om deel te nemen aan een missverkiezing en Miss Coast sprak me onmiddelijk aan.", steekt Van Laere van wal. "Het was voor mij een ontzettend ervaringrijke en onvergetelijke periode. Deze vakantie was het niet echt fantastisch zomerweer, maar ik heb een leuke tijd gehad. We werden uitgenodigd op tal van evenementen en ik heb ook onze Belgische kuststeden beter leren kennen. Ik kijk op deze verkiezing terug met een brede glimlach."

Ondanks de stress wist Eveline toch te genieten van de finale in het Kursaal van Oostende. "De finale avond zelf was er zeker de nodige dosis stress aanwezig, maar ik heb vooral genoten van de avond. Het was geweldig om te défileren en te dansen op het podium om dan nog maar te zwijgen over het showen van een trouwkleed. Het geeft een onbeschrijfelijk gevoel als ze dan je naam afroepen en je als meisje uit het waasland een plaats hebt behaald in de top 3."

"Ik ben enorm trots op mijn plaats als tweede eredame Miss Coast Belgium 2011!", besluit Eveline Van Laere. (mb, foto: Eveline Van Laere)

 

 

Lees ook:

SINT-GILLIS-WAAS. Eveline Van Laere, een 19-jarige schone uit Sint-Gillis-Waas, houdt van zon, zee en strand. Daar zal ze de komende veel van kunnen genieten want ze is finaliste in de Miss Coast...