Eremerken voor Brassband Sint-Cecilia Steendorp

STEENDORP. Op het jaarlijkse teerfeest van Brassband Sint-Cecilia Steendorp in het weekend van 5 en 6 december kregen enkele muzikanten eretekens. Johan Temmerman werd gelauwerd voor 35 jaar onafgebroken inzet als muzikant terwijl Willy Poschet gehuldigd werd voor zijn 45-jarig muzikantenjubileum binnen de muziekmaatschappij. Karel Poschet vierde zijn gouden jubileum.  Hij is  50 jaar muzikant en in het verleden gedurende 36 jaar bestuurslid van de brassband.

Image
vlnr: zittend - Rudy Van Geel (voorzitter), Willy Poschet, Karel Poschet en Johan Temmerman. Staand - bestuursleden Françoise Poschet, Ann Teugels, Albert Van de Wiele, Jenny Maris, Wim Van Rossen en Walter Moens. (foto: Erwin De Meirleir)

Brassband Sint-Cecilia Steendorp sluit het jaar op zondag 20 december af met een kerstconcert in de Sint-Jan Evangelistkerk te Steendorp. Het kerstconcert start om 15 uur. (mb)

 

 

Lees ook:

STEENDORP. Tijdens het jaarlijkse teerfeest vereremerkte Brassband Sint-Cecilia Steendorp enkele muzikanten. Zo werd Viviane De Staelen gelauwerd voor haar 15 jaar inzet als muzikant binnen de...

STEENDORP. Brassband Sint-Cecilia sloot met een kerstconcert in de Sint-Jan Evangelistkerk te Steendorp op zondag 21 decemeber een succesvol jaar af. Zo haalde de band een onderscheiding voor...