Eremerk voor muzikanten brassband Sint-Cecilia Steendorp

STEENDORP. Brassband Sint-Cecilia sloot met een kerstconcert in de Sint-Jan Evangelistkerk te Steendorp op zondag 21 decemeber een succesvol jaar af. Zo haalde de band een onderscheiding voor 'uitmuntendheid' tijdens het Provinciaal Tornooi te Eeklo.

Enkele muzikanten werden op het teerfeest in gedecoreerd voor bewezen diensten. Jenny Maris en Françoise Poschet ontvingen een medaille voor hun 45 jaar trouwe dienst als muzikant. Françoise werd daarnaast ook gehuldigd voor haar 25-jarig jubileum als penningmeester van de maatschappij.  Ann Teugels werd gedecoreerd voor haar 15-jarig jubileum als muzikant.

Image
de vereremerkte muzikanten en bestuursleden (vlnr) : Zittend : Jenny Maris, Ann Teugels, Françoise Poschet en François De Jonghe. Staand : Albert Van de Wiele, Rudy Van Geel (voorzitter), Wim Van Rossen, Olivier Brichau (dirigent).

 

 

Lees ook:

STEENDORP. Tijdens het jaarlijkse teerfeest vereremerkte Brassband Sint-Cecilia Steendorp enkele muzikanten. Zo werd Viviane De Staelen gelauwerd voor haar 15 jaar inzet als muzikant binnen de...

STEENDORP. Op het jaarlijkse teerfeest van Brassband Sint-Cecilia Steendorp in het weekend van 5 en 6 december kregen enkele muzikanten eretekens. Johan Temmerman werd gelauwerd voor 35 jaar...