Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van Hal, Dieter Van Hove, Illy Hameleers en Nemo De Muynck zorgden voor een 11-5-zege. 

Zondag alweer gedonder op het veld tegen het bezoekende Louvain-La-Neuve. Ook hier een overwinning met 14-10. Rocco Sette, Tuur Desmet en Nemo De Munyck sloegen de mooiste hits  en zorgen daarmee voor de overwinning. 

De Majors hebben tegen Merchtem in het zand gebeten. De acht punten kwamen er nochtans met mooie hits van Kobe Van Ballaert en Senne Vanrykel. Senne sloeg er nog een homerun bovenop. Toch was Merchtem beter zodat de stand op 8-21 kwam.

dames

De softbal dames moesten voor hun beide wedstrijden naar Brussels. Evi Denijs deed het perfect in de eerste wedstrijd als pitcher. Langzaam maar zeker kon de ploeg het laken naar zich toetrekken en de thuisploeg verdedigend afhouden. In de 2e inning begon de ploeg te draaien en sloegen Anneleen Veekens, Jessie Heylen, Muriel Robert en Joke De Rycke de eerste punten binnen. In de 5e en 6e inning maakten ook Britt Voorhelst en Tessa Kips het duidelijk verschil zodat de wedstrijd met 3-7 eindigde.

In de 2e wedstrijd alweer hetzelfde scenario. Ditmaal met Joyce Verhulst op de plaat. Britt Voorhelst sloeg meteen raak met een homerun in de eerste inning. Nadien gingen Maya Streux, Jessie Heylen, Muriel Robert en Joke De Rycke regelrecht voor de overwinning. Dit maal met 2-10 als eindstand. (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...

Beveren Lions in Namen

BEVEREN. Afgelopen weekend trok Beveren Lions naar Namen waar ze Namur Angels ontmoetten. De Angels staan op de tweede plaats in de rangschikking met 3 wedstrijden voor op Beveren. De leeuwen zouden dus...