Beveren Lions in Namen

BEVEREN. Afgelopen weekend trok Beveren Lions naar Namen waar ze Namur Angels ontmoetten. De Angels staan op de tweede plaats in de rangschikking met 3 wedstrijden voor op Beveren. De leeuwen zouden dus een goede zaak kunnen doen met dubbele winst. 

De eerste wedstrijd ging vrijwel gelijk op. Solide pitching en foutloze verdediging weerhielden de Naamse ploeg om zelfs maar te dreigen. Geen enkele Angel haalde derde base, terwijl de vierde inning voor Beveren werd geopend met een double door Bram Van der Biest. Samen met de doubles van Tom Van Geert en Merijn De Clerck namen de bezoekers 4 runs voorsprong. In de zesde inning kwam er nog eens een Angel op base, maar een diving catch gecombineerd met een double play op één door centerfielder Arne Van Royen, maakte een einde aan de inning. De eerste helft van de opdracht voltooid met een eindscore van 0-6.

In de tweede match werden de rollen omgedraaid. De Australische pitcher van Namur stond slechts 5 hits toe in de wedstrijd. Beveren moest in de eerste inning al 4 runs slikken. De pitching was niet scherp genoeg en met wat hulp van de wind sloegen de Angels 3 double en 2 single hits. De verdediging van de Lions herpakte zich nog wel maar moest toch telkens een run per inning toestaan. Wisseling in de pitching bracht beterschap maar het verdict was al gevallen. Aanvallend waren er af en toe een paar goeie contacten. Tot scoren kwam het echter niet. Enkel Bram Van der Biest kon twee hits slaan. Eindscore 9-0.

Ten opzichte van positie 2 in rangschikking verandert er nu niets voor Beveren. Wel komt vierde plaats Brussels een wedstrijd dichterbij door dubbele winst. Na de tweede zomerstop gaan de Lions op zaterdag 19 augustus op bezoek in Hoboken.

softbal dames

De softbal dames wonnen beide wedstrijden op Antwerp met respectievelijk 3-15 en 0-9.
De Tsigas verloren nipt op Borgerhout met 15-14. 

 

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...