Korfbalclub Temse organiseert Diamondshappening

TEMSE. Korfbalclub Temse organiseert op woensdag 6 oktober een happening voor de Diamonds, de Belgische nationale ploeg in. De Diamondshappening start om 17.30 uur met een demonstratietraining van de jeugdafdeling van KC Temse, om 18.30 uur gevolgd door een wedstrijd van de nationale U 19 tegen de senioren van KC Temse. Om 20.30 uur treden de Diamonds aan tegen de Nederlandse topclub Tempo. De Belgische kleuren worden mede verdedigd door de topkorfballers van het jaar, Patty  Peeters en Mitch Lenaerts.

De Diamondshappening vindt plaats in sporthal Temsica, Gasthuisstraat 78 te Temse.

korfbalclub Temse

Korfbalclub Temse is sinds haar oprichting in 1978 uitgegroeid tot een bruisende vereniging met meer dan 200 leden. De club beschikt over een aantal heel sterke troeven: een ploeg van jonge, kwalitatief opgeleide trainers die tot 4 keer per week de spelers begeleiden én een grote bende enthousiaste jeugdleden die zich keer op keer inzetten voor het best mogelijke resultaat. (mb)

link: korfbaltemse.be

 

 

Lees ook:

TEMSE. Na een jaartje in hoofdklasse 1 promoveert KC Temse naar promoleague veld. Dat heeft de ploeg te danken aan een overwinning tegen Spartacus en puntenverlies van ASKC. 

TEMSE. Afgelopen vrijdag is Paulien Ryckx gehuldigd als sportvrouw van het jaar in Temse.  Ryckx werd eerder dit jaar Europees kampioen korfbal bij de E21 in Portugal. Maar de jonge vrouw timmert al...

TEMSE. Voor het eerst in haar meer dan 30-jarige geschiedenis promoveert korfbalclub KC Temse naar de hoogste afdeling. Voor het schepencollege voldoende reden om de sportieveling te ontvangen in...