KD Bikes Cycling Team bestaat drie jaar

BEVEREN. Wielerploeg KD Bikes Cycling Team bestaat drie jaar. Bij de nieuwe ploegvoorstelling werd bekend gemaakt dat de ploeg de professionele omkadering van z’n renners uitbreidt en dat de renners voortaan niet enkel zullen deelnemen aan lokale wedstrijden maar ook aan grotere evenementen als de Beker van België. 

Ontwikkeling en ondersteuning om potentieel te maximaliseren, daar draait het om in de vernieuwing van KD Bikes Cycling Team. "Door onze renners laten deelnemen aan grotere evenementen, krijgen ze de mogelijkheid om zich te meten met en te inspireren door enkele van de beste wielrenners in het land. Dit avontuur zal niet alleen bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling maar ook de naam van onze ploeg verder vestigen in het Belgische wielercircuit.", klinkt het, "We geloven sterk dat deze uitbreiding van ons wedstrijdschema niet alleen de individuele groei van onze renners zal stimuleren, maar ook de teamgeest binnen onze wielerploeg zal versterken. We willen onze renners de kans bieden om hun talenten verder te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen om te groeien."

De ploeg heeft ook lessen getrokken uit de eerste drie jaar van haar bestaan: geduld, toewijding en teamwork zijn de sleutels tot succes in de wielersport. (mb, foto: © KD Bikes Cycling Team)

© KD Bikes Cycling Team