106de Ronde van Vlaanderen rijdt door het Waasland

ZWIJNDRECHT/KRUIBEKE/BEVEREN/SINT-NIKLAAS/HAMME. Morgen, zondag 3 april, rijdt de 106de editie van de Ronde van Vlaanderen voor profrenners door het Waasland. De koers start officieus in Antwerpen maar de officiële start is aan de kerk van Burcht. Vandaar gaat het naar Kruibeke, Haasdonk, Sint-Niklaas, Elversele en Hamme om daar het Waasland te verlaten richting Zele. 

Op de plaatsen waar de wielrenners passeren gelden van aangepaste verkeersmaatregelen. Zo zal het parcours vanaf de Koningin Astridlaan tot de Krijgsbaan in Burcht zondag vanaf 9 uur verkeersvrij zijn tot na de doortocht.  In Haasdonk geldt vanaf 9.45 uur tot na de doortocht enkele richting in de Bergstraat, Bankstraat, Tassijnslaan richting Sint-Niklaas. Ook in Kruibeke en Sint-Niklaas moeten bezoekers rekening houden met verkeersmaatregelen. (mb, foto’s: (c) Flanders Classics)

 

Lees ook:

Opendeur bij hulpdiensten in Stekene

STEKENE. De Hulpverleningszone Waasland, de politie Waasland-Noord en het Rode Kruis organiseren morgen een gezamenlijke opendeurdag in het veiligheidsbouw De Zavel in Stekene.  Het publiek maakt er...