Ploeg WAC Waasland voorgesteld

REGIO. WAC Waasland heeft haar 31 renners tellende ploeg voorgesteld. WAC Waasland is de Wase afdeling van het Antwerpse WAC, dat in totaal 167 wielrenners telt. De Wase afdeling telt  2 beloften, 5 junioren, 8 nieuwelingen, 12 aspiranten en 4 miniemen. Deze renners worden door een enthousiaste groep van ouders en vrijwilligers voorbereid op het wielerseizoen. 

In de winter houden de renners zich fit met een mooi uitgekiend winterprogramma met onder andere een looptrainingen, mountainbike en crosstraingen. En binnenkort wagen de renners zich aan  piste- en wegtrainingen. WAC Waasland kan deze opleidingen bekostingen dankzij de steun van sponsors. Voor het vijfde jaar staat op de blauwe garde trui, VHB Marine als hoofdsponsor, met daarnaast Veranda’s Jef Leonard, Vleesconserven Coertjens en MAC, Maritime  Antwerp Cleaning.

Ook in het nieuwe seizoen wil WAC Waasland haar kern begeleiden in hun persoonlijke groeicurve en elke renner de kans geven om op een aangename manier kennis te maken met het wielrennen. (mb)

info: wacteam.be