FC Daknam organiseert dribbelfestival voor jonge voetballertjes

LOKEREN. FC Daknam organiseert zondag 17 december een dribbelfestival. Daarmee wil het jonge voetballer, jonger dan 6 jaar (U6), laten kennis maken met de sport. Plezier staat dan ook voorop.  

Voor het tornooi is het niet nodig dat deelnemers aangesloten zijn bij een club. De spelertjes spelen twee tegen twee zodat ze allemaal vaak aan de bal komen en veel kunnen scoren. 

Het dribbelfestival begint om 10 uur en duur tot 12 uur op de terreinen van FC Daknam, H. Geestmolenstraat 42a te Lokeren. Wie interesse heeft in de jeugdwerking van FC Daknam kan terecht bij jeugdcoördinator Stef Rooman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

DAKNAM. Ronald de Somviele neemt na drie seizoenen afscheid als trainer van FC Daknam. Onder hem promoveerde de club naar derde provinciale. De club dank De Somviele voor zijn inzet en vlotte...

LOKEREN. FC Daknam maakt een moeilijk seizoen mee. De club promoveerde vorig naar derde provinciale en staat, met nog 9 wedstrijden te spelen, op de 13de plaats. Daarmee is het behoud nog niet...